Opinie

Najlepsza oprawa muzyczna jaka można było sobie wymarzyć!!! Pełen profesjonazlizm!!!Muzyka dopasowana pod każdego goscia na weselu !!! Każdy jest zachwycony tym co przygotował dla nas dj jerzman !!! Polecam dla każdej młodej pary która wacha sie pomiędzy dj czy czy zespół muzyczny . Jeszcze raz wielkie dzięki Michał, jesteś naprawdę super gość !!! Pozdrawiamy Damian & Sandra

Damian&Sandra

Bursztynowa Pełczyce - Wesele | 20.10.2018

Z Panem Michałem spotkaliśmy się na weselu kuzyna i od razu wiedzieliśmy, że zagości również na Naszym ! Niezastąpiony! Michał - wysoka kultura osobista, profesjonalizm, świetne podejście do klienta i do gości, ciągle uśmiechnięty, zarażający pozytywnym nastawieniem. Super sprzęt, radiowy głos, gry i zabawy genialne. 'Familiada' wymiata! Muzyka urozmaicona, otwartość na propozycje gości, cały czas w kontakcie z Parą Młodą. Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Wszyscy zachwyceni, co może potwierdzać przedłużanie poprawin. Polecamy z całego serca! Jeszcze raz dziękujemy za fantastyczne przeprowadzenie imprezy! Pozdrawiamy gorąco i mamy nadzieję, ze będziemy mieli jeszcze okazję bawić się na weselu prowadzonym przez Ciebie!

Angelika

'Żniwiarz' Woźniki - Wesele | 09.10.2018

08.09.2018 r. był dniem na którego czekaliśmy od bardzo dawna. Dzięki profesjonalizmowi Michała niczym nie musieliśmy się martwić. Każdy szczegół był dopięty na ostatni guzik. Od samego początku Michał zarażał pozytywną energią, służył dobrą radą a jego uwagi zawsze były trafne. Przede wszystkim nie było żadnych problemów aby skontaktować się z Michałem. Podczas uroczystości dawał z siebie 100 % aby goście byli zadowoleni i tacy też byli. Dobór zabaw dla nich - mistrzostwo. Każdy z gości mógł znaleźć utwór dla siebie. Jeżeli szukacie DJ na Waszą uroczystość to z całego serca polecamy DJ Jerzmana !!!


Mikołaj

Biały Dworek - Żurawiec - Wesele | 11.09.2018

Pełen profesjonalizm i spore doświadczenie to cechy które najlepiej określają Michała. Jest szczery aż do bólu ale w pewnych momentach to się przydaje, ponieważ potrafi doradzić i polecić takie zabawy oraz przeprowadzenie wesela by wszystko było perfekcyjne. Nie boi się nowych wyzwań, u nas na weselu grał na wysokim balkonie ponad parkietem i mimo to impreza wyszła znakomicie. Bardzo cenimy sobie jego organizacje. Odpisywał na wszystkie pytania, skrupulatnie zapisywał wszystkie nasze prośby. Jeszcze raz dziękujemy!


Agata&Krzysztof

Restauracja Koronka Poznań | 03.07.2018

Na samym początku mieliśmy dylemat [...] wybrać zespół czy DJ-a. Szybki Re-search, pytania do znajomych i trafiliśmy na stronę Michała. Od pierwszego kontaktu do spotkania czas minął bardzo szybko. Na spotkaniu poczuliśmy jaki profesjonalizm i jaką aparycją może pochwalić się nasz przyszły "Człowiek Orkiestra". Od samego początku byliśmy traktowani wyjątkowo. Michał odpowiadał na każde pytania w taki sposób, że mieliśmy poczucie bezpieczeństwa, że wszystko jest w dobrych rękach. Nie pomyliliśmy się. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całej pracy Michała, w którą na pewno za każdym razem wkłada całe serce i jeszcze więcej ;)

Zabawy oczepinowe, prowadzenie imprezy weselnej na najwyższym poziomie. Muzyka pod każdą nogę, a to kluczowa sprawa, gdy rodzina składa się z wielu pokoleń.

Z czystym sumieniem i zadowoleniem po całym weselu, będę polecał każdemu właśnie Ciebie!

DO MŁODYCH PAR:

Jeśli nadal się zastanawiasz, którego Dj'a wybrać.. właśnie znalazłeś/znalazłaś idealnego!

Michał za fantastyczne prowadzenie imprezy i zadowolenie ze strony naszych gości bardzo mocno DZIĘKUJEMY.


Agnieszka & Tomek

Gościniec Żurawiec - Wesele | 30.06.2018

Polecamy całym sercem! Organizacja i prowadzenie imprezy na najwyższym poziomie. Michał przesympatyczny, pełen profesjonalizm. Udało nam się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnią chwilę. Polecamy z czystym sumieniem!


Dominika i Patryk

Dworek Fantazja Zwola - Wesele | 16.05.2018

Michał przesympatyczny, pełen profesjonalizm. Udało nam się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnią chwilę. Prowadzenie imprezy na najwyższym poziomie. Goście jak i my bardzo zadowoleni. Nic dodać nic ująć. Polecamy całym sercem !


Dominika i Patryk

Dworek Fantazja Zwola - Wesele | 16.05.2018

Mówi się, że na weselu najważniejsze są dwie rzeczy: wspaniali goście oraz perfekcyjnie przygotowana muzyka. Na naszym weselu wszystko to było. Panie Michale cechuje Pana wysoka kultura osobista, skromność, szacunek do każdego gościa bez względu na wiek. Każdy się wybawił, każdy miał swoje 5 minut. Jest Pan doskonałym organizatorem, perfekcjonistą pod każdym względem, a do tego ten cudowny, radiowy głos dodawał klasy całej muzycznej oprawie. Zadbał Pan o każdy szczegół, o najmniejszy detal. Dyskretny, ale jednocześnie mający oko na wszystko. Wspaniałe, zabawne i inne niż wszystkie - konkursy. Jest Pan takim czarodziejem, dobrym duchem imprezy. Dziękujemy, że mogliśmy Panów u nas gościć. To nic, że leczymy zakwasy - warto było. Jeszcze się spotkamy, bo mamy syna :)


Ania

Biała Wstążka Czepino - Wesele | 10.05.2018

Pełen profesjonalizm, 100% zadowolenia zarówno naszego jak i gości, którzy byli zachwyceni pracą Michała, pełen parkiet na okrągło :) polecamy z całego serca, super wspólpraca :)


Magda

Restauracja SŁONECZNA Osiek nad Notecią - Wesele | 30.04.2018

Polecamy z całego serca ! Długo zastanawialiśmy się czy wybrać orkiestrę czy Dj-a na nasze wesele, po obejrzeniu filmiku promo zdecydowaliśmy, ze będzie to właśnie Dj Jerzman i nie zawiedliśmy się !! Michał był przygotowany perfekcyjnie także niczym nie musieliśmy się martwić:) wesele poprowadził tak, ze goście cały czas wspominają zabawe !! my bawiliśmy się znakomicie! Dj Jerzman to doskonały wybór na imprezy .. my w 100% polecamy !! A Michałowi dziękujemy za to ,ze będziemy wspominać nasze wesele jako najlepsza imprezę w życiu :)


Karolina i Michał

Bagatelka Miłosław - Wesele | 30.04.2018

Od początku do samego końca Michał okazał pełen profesjonalizm. Poprowadził nas za rękę i nakreślił, jak powinna wyglądać oprawa muzyczna wesela, aby zostało ono zapamiętane na długo. Posłuchaliśmy i nie żałujemy ani przez chwilę! :) Goście nie schodzili z parkietu, a zabawy zorganizowane z ich udziałem ubawiły wszystkich do łez! :) Nie wspominając już o tym, że ani przez chwilę nie musieliśmy się niczym martwić. Z czystym sumieniem możemy polecić Michała wszystkim Narzeczonym, którzy zastanawiają się kogo uczynić Wodzirejem tego najważniejszego w życiu wydarzenia! Michale, dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie! Sylwia i Marcin


Sylwia i Marcin

Biały Dworek (Gościniec Żurawiec) - Wesele | 06.01.2018

Całe wesele parkiet był pełen gości. Nasi bliscy nie chcieli "iść na jednego", bo dj Jerzman dopasował się do gustów muzycznych wszystkich zaproszonych w punkt. Pełen profesjonalizm, prowadzenie uroczystości na najwyższym poziomie, zabawy oczepinowe niezapomniane - Familiada ekstra! Z całego serca polecamy. Pozdrowienia, Kaśka i Bartek ;)

P. S. Znajomi już pytają o numer do Michała.


Kasia i Bartek

Śródka, k. Chrzypska - Wesele |23.11.2017

Dj Jerzman najlepszy wybór na tą wyjątkową noc! Szczerze polecamy jego usługi i umiejętności,a także podejście do klienta. W tym weselnym zamieszaniu kto jak nie DJ ma być podporą i gwarantem dobrej zabawy?Od pierwszego kontaktu do ostatniej puszczonej nuty mieliśmy poczucie jego wsparcia i dobrej energii. Jednym słowem urodzony DJ!.;D Dziękujemy!


Krzysztof i Natalia

Poznań, Hotel Henlex - Wesele | 31.10.2017

Od pierwszego spotkania wielki luz i łatwość nawiązywania kontaktu, zarażający uśmiechem i pozytywnym nastawieniem. W czasie dopinania szczegółów bezproblemowy, podpowiadający, dający ciekawe wskazówki ale również otwarty na propozycje. Już na samym weselu klasa sama w sobie. Pełen profesjonalizm, schludny wygląd, radiowy głos, super sprzęt, otwarty na propozycje gości, trafiający w ich gusta a przy tym cały czas w kontakcie z Parą Młodą. Na naszym weselu od początku pełen parkiet. Świetne zabawy na oczepiny, niespodzianki w czasie wesela, dodatkowo perfekcyjna współpraca z saksofonistą. DJ któremu uśmiech nie schodzi z twarzy, przez całą noc w doskonałym humorze i nienagannej formie. Jeśli ktoś chce się super bawić na swoim weselu to z całą pewność DJ Jerzman jest tego gwarantem. Po prostu fajny gość w towarzystwie, którego poczujecie się jak wśród swoich znajomych i kumpli. Gorąco polecamy! Kasia i Maciej.


Kasia i Maciej

Bagatelka - Wesele | 10.10.2017

Właściwy Człowiek na właściwym miejscu. Jednym słowem fantastyczny DJ. Profesjonalny, świetnie zorganizowany i przesympatyczny.Daje z siebie 100% i to na prawdę widać. Nie wyobrażam sobie, aby ktoś inny mógł poprowadzić nasze wesele. Zabawy, muzyka i cała oprawa zarówno muzyczna jak i wizualna (rampa,DJka itp) oraz oświetlenie sali ledami to po prostu wysoki poziom robiący wrażenie. Mimo zróżnicowanej grupy wiekowej gości wszyscy świetnie się bawili i po dziś dzień nie cichną rozmowy na temat świetnego DJ a. Ponadto Michał sprawił, że ani przez chwilę jako Para Młoda nie czuliśmy się zakłopotani czy po prostu zdezorientowani tym co ma się wydarzyć. Wszystkie zabawy, podziękowania, niespodzianki itp. wypływały naturalnie i spontanicznie dzięki świetnej współpracy DJ a z nami i obsługą sali.Bardzo dziękujemy Ci za to Michale!!! Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś spotkamy się na parkiecie z Jerzmanem...Bez wątpienia jest to najlepszy DJ jakiego poznaliśmy i z jakim mieliśmy okazję się bawić. Polecamy w 100%...

Aneta i Łukasz

Wichrowe Wzgórze Grzebienisko - Wesele | 10.10.2017

Co tu dużo pisać ... nie pierwsza nasza współpraca i na pewno nie ostatnia . Jak zawsze pełen profesjonalizm , luz i genialna oprawa.
Uczestnicy uroczystości nie chcieli zejść z parkietu do ostatniej minuty :) Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy ;)


Daria i Łukasz

Pałac Jaśminowy Batorowo - Wesele | 09.10.2017

Pełen profesjonalizm! Po pierwszym spotkaniu z Panem Michałem wiedzieliśmy, że trafiliśmy w 10! Bardzo sympatyczny, pełen kultury, otwarty i cały czas uśmiechnięty :) Spełniał nawet bardzo wymyślne zachcianki gości! Już myślimy nad kolejną imprezą gdzie moglibyśmy zaprosić DJ Jerzmana! Bardzo dziękujemy, dzięki Tobie nasze wesele na długo pozostanie w pamięci wszystkich uczestników!

Kasia i Bartek

Motel XXI wieku Grodzisk Wlkp - Wesele | 09.08.2017

Najlepszy, lepszego po prostu nie ma! Muzyka, prowadzenie imprezy - wszystko na najwyższym poziomie! Warto zostać chociaż chwilę po weselu, usiąść i pogadać z tym przesympatycznym gościem! ;)

Lidka i Piotr

Dworek Fantazja - Wesele | 20.06.2017

Najlepszy! Polecamy każdej Parze DJ Jerzmana. Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta, ciągle uśmiechnięty, mega pozytywny. Muzyka urozmaicona, taneczna, bez problemu spełniane prośby gości. Cudowne prowadzenie, gry i zabawy prześmieszne, rozkręcające całą imprezę. Michale bardzo dziękujemy Ci za obecność i tak rewelacyjną obsługę naszego wesela :) Co tu dużo pisać- nie do zastąpienia!

Kinga i Paweł

Pałac Jaśminowy-Sala Szafranowa - Wesele | 12.06.2017

Mieliśmy okazję bawić się po raz kolejny przy oprawie muzycznej Dj/a Jerzmana, wcześniej na weselu tym razem na zabawie karnawałowej i bez wątpienia super zabawa do rana, muzyka urozmaicona dla wszystkich, na bieżąco spełniane życzenia muzyczne gości, a było ich sporo, a gusta co do muzyki także przeróżne, tym bardziej jak się bawi ponad 100 osób to ma Dj co robić. Jerzman po raz kolejny pokazał klasę i postarał się aby każdego gościa muzycznie zadowolić. Pozdrawiamy :) Tak trzymać!

Ewa

Sokolniki Małe - Inny typ | 10.03.2017

Godny polecenia DJ, pełny profesjonalizm. Minął już miesiąc od naszego wesela,a My i goście wciąż wspominamy imprezę. Jeśli szukacie doskonałej oprawy muzycznej - to tylko DJ Jerzman. Michał dziękujemy za wspaniałą imprezę która pozostanie w naszej i gości pamięci :)Pozdrawiamy

Ewa i Michał

Szamotuły / Millenium 22.10.2016 - Wesele | 24.11.2016

Rewelacja!!! Mimo, że minęło już kilka miesiący goście wracają wspomnieniami do tych chwil. Muzyka 10/10 atrakcje/efekty 10/10 elastyczności 10/10

Piotr

Kormoran - Wesele | 12.11.2016

Rewelacyjny DJ, super człowiek. Uśmiech na twarzy oraz mega zaangażowanie w profesjonalne prowadzenie imprezy weselnej. Muzyka, zabawy, atmosfera, której byłeś autorem - SUPER! Michał, bardzo dziękujemy za to co dla Nas zrobiłeś:)

Sylwia i Przemek

Szklane Tarasy w Kaźmierzu - Wesele | 07.11.2016

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na współpracę z p. Michałem. Pełen profesjonalizm od początku do końca oraz ciekawe pomysły sprawiły, że zarówno goście, jak i my byliśmy zachwyceni całą imprezą. Zdecydowanie polecamy! :)

Helena i Marcin

Almarco - Środa Wielkopolska - Wesele | 04.11.2016

Zdecydowanie na TAK :) Nie mogliśmy lepiej wybrać, pełen profesjonalizm od początku do końca, znakomite prowadzenie imprezy, super człowiek, każdy gość mega zadowolony :) Mamy nadzieje, że będzie jeszcze okazja, żeby się bawić na weselu prowadzonym przez ciebie. Michał, DZIĘKUJEMY :)

Kasia & Damian

Pałac Szczepowice - Wesele | 08.10.2016

Michał spisał się na 100%!! Wszyscy Goście weselni bawili się doskonale. Było dużo niespodzianek od Gości i Michał fantastycznie się do nich dostosował. Muzyka super, genialne zabawy weselne, świetna współpraca. Polecamy !!!!!!!

Karolina i Arek

Hotel Barczyzna - Wesele | 29.08.2016

Cos wspaniałego! :) zdecydowanie najlepszy dj ktorego można mieć na weselu, świetna muzyka, ktora nie pozwalala zejsc z parkietu, stworzona atmosfera pozostanie Nam w pamieci na zawsze! Dziekujemy jeszcze raz!

Magdalena @ Johnny

Sala Bankietowa Wiza - Wesele | 24.05.2016

Polecamy każdej parze młodej fantastycznego DJ Jerzman'a, który z pasją i wyczuciem smaku poprowadził nasze przyjęcie weselne. Wszyscy goście byli zachwyceni i bez względu na wiek bawili się do białego rana. Pełen profesjonalizm! Zabawy dobrane ze smakiem i wyczuciem! Dziękujemy!

Kasia i Tomek

Pałac Jaśminowy w Batorowie - Wesele | 17.04.2016

Perfekcyjnie !!!!! Jeżeli chcecie się wspaniale bawić -nie ma innej alternatywy.

Jarek , Kasia

Jasminowy Pałac Batorowo - Wesele | 17.04.2016

Trzy słowa "niesamowity, mega pozytywny, nie do zastąpienia" Michale dziękujemy Ci za prowadzenie naszego wesela za cudowna zabawę i nie zapomniane emocje. Ludzie nie szukajcie bo znaleźliście TYLKO DJ JERZMAN PPOOLLEECCAAMMM

Ania i Maciej

Tarnowo Podgórne - Wesele | 04.04.2016

NIE MA CO SIĘ ZA DUŻO ROZPISYWAĆ :) TAKIEGO DJ'A JAK DJ JERZMAN TO NIE MA NIGDZIE :)MUZYKA SUPER DOBRANA :) GOŚCIE ZACHWYCENI NAWET CI CO BYLI TYLKO ZWOLENNIKAMI ORKIESTRY :) Z CZYSTEGO SERCA POLECAMY WSZYSTKIM. GWARANTUJEMY SWĄ RĘKĄ :) ps. DZIĘKUJEMY ZA SUPER POPROWADZONY NAJWAŻNIEJSZY NASZ DZIEŃ :* ;)

SYLWIA I MICHAŁ

POD WIINNĄ GÓRĄ ŚRODA ŚLĄSKA - Wesele | 15.03.2016

Niesamowite, niezapomniane wesele z oprawą Dj'a :) Goście zachwyceni, nikt nie siedział przy stołach, wszyscy się świetnie bawili. A tato Pani młodej nie wyobrażał sobie wesela córki z dj'em, a spotkał się z pozytywnym zaskoczeniem :) (bo Michał to nie byle jaki Dj, tylko profesjonalista !) teraz sam poleca dj'a na takie uroczystości. Michał, jeszcze raz dziękujemy za cudowną zabawę, konkretną dawkę odpowiednio dobranej muzyki, świetne zabawy. To była cudowna noc :) Polecamy dalej i dobrze o tym wiesz :) Pozdrawiamy :)

Karola Łukasz

Jarocin Walcerek - Wesele | 22.12.2015

Byliśmy na weselu pod oprawa muzyczna Dj Jerzmana i była super zabawa, muzyka dobrana bardzo dobrze, przejścia bez zgrzytów, i zamówienie na życzenie. Michał ma rękę i z pasja profesjonalnie podchodzi do imprez i gorąco go polecam.

Agnieszka Leszek

Środa Śląska - Wesele | 02.12.2015

Michał zadbał rewelacyjnie o oprawę muzyczną, z naszymi ulubionymi kawałkami, spełniał również bardzo "wyszukane" życzenie naszych gości:) Jesteśmy zachwyceni. 100% satysfakcji, pełna profeska. Poza tym Michał to nie tylko świetny dj i wodzirej, ale przede wszystkim przesympatyczny, komunikatywny, pogodny facet. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Dziękujemy Michale za doskonałą zabawę:)

Aga i Jarek

Pałac Szczepowice - Wesele | 12.11.2015

Muzyka dostosowana do życzeń naszych i gości - tak jak chcieliśmy, zabawy prowadzone na wysokim poziomie (bez wiochmeńskich tekstów;) i dostosowane do nieoczekiwanych zachowań gości, wszystko wyszło naturalnie i na wysokim poziomie! DJ kreatywny, elastyczny i rozładowujący stres, za co też ogromny plus. Ogólnie naprawdę warty polecenia!!!

Monika i Ryszard

Villa Natura - Wesele | 04.11.2015

Dziękujemy Michał i polecamy:-)

Marta i Tomek

Trzebislawki - Wesele | 23.10.2015

Jednym słowem NAJLEPSZY z NAJLEPSZYCH:-)))) konkursy rewelacja-kupa śmiechu.

Marta i Tomek

Trzebislawki - Wesele | 23.10.2015

We planned our Warsaw wedding from London, which was very challenging, but thankfully we had such an amazing dj. Michał was super professional all the way leading up to the wedding, helped us plan our whole wedding day out, made sure he knew what kind of music we liked (and didn't like). Our wesele was simply the best day of our lives, and the dj played a huge role, keeping us all dancing till the early hours... Thank you Michał!!!

Tomek i Victoria

Hotel Palace Venecia, Warszawa - Wesele | 20.10.2015

Michał odwalił nam kawał dobrej roboty!!! Jest tak kontaktową i pozytywną osobą że nikt mu się nie może oprzeć. Goście byli nim zachwyceni!!! Cały czas pozytywna energia i mega zarażający uśmiech! Naprawdę jeszcze raz bardzo Ci dziękujemy i mam nadzieje że do zobaczenia :)

Jessica i Jakub

Hotel Barczyzna - Wesele | 20.10.2015

Po prostu rewelacja. Mimo największych upałów w historii Michał podgrzał atmosferę jeszcze bardziej. Dzięki niemu nasze wesele było wspaniałe. Potrafi rozkręcić imprezę i ruszyć nawet najtwardszych okupantów krzeseł :) Pozdrawiamy i do zobaczenia!!!

Marta i Sławek

Oborniki - Wesele | 18.10.2015

Dzięki oprawie muzycznej, którą zorganizował nam DJ Jerzman, nasze wesele jeszcze długo będzie wspominane przez wszystkich naszych gości. Michał bawił gości do białego rana aj jaj jaj!;) Mam nadzieję, że DJ bawił się tak dobrze z nami jak my z nim! Pozdrawiamy!;)

Natalia i Andrzej

Rowy - Wesele | 10.10.2015

Wspaniały człowiek :) to dzięki niemu naszemu wesele będzie dobrze kojarzone i nie zapomniane! Jestem super extra szczęśliwa, że udało nam się aby właśnie on grał na naszym weselu. Mam nadzieje, że na ślubie moich dzieci też zagra :p DZIĘKUJEMY CI Z CAŁEGO SERCA.

Gosia i Adrian

Jędrzejów - Wesele | 04.10.2015

Super prowadzenie imprezy - wszyscy goście byli bardzo zadowoleni, niemal do rana parkiet był prawie pełen :)

Karina i Maciej

Wesele | 04.10.2015

Polecamy Michała w 100%. Od samego początku pełen profesjonalizm. Na pierwszym spotkaniu swoją osobowością, energią i zaangażowaniem odrazu nas do siebie przekonał. Przed samym weselem przegadanie wszystkiego na spokojnie jeszcze raz przez telefon. Samo wesele - pełen profesjonalizm: Dj-ka, konsola, światła i atrybuty do konkursów. Myzyka świetnie dopasowana do gości. Przez całe wesele parkiet pełen. Z czystym sercem polecamy

Ewelina i Michał

Barczyzna - Wesele | 03.10.2015

Najlepszy DJ na ŚWIECIE :) muzyka, zabawy, organizacja...coś pięknego ! :D POLECAMY

monika i damian

hotel ossowski kobylnica. - Wesele | 02.10.2015

Z naszej strony 100% satysfakcji z wyboru formy muzycznej i osoby!:) Dj Jerzman to profesjonalista w swoim fachu, genialne i kompleksowe podejście do tematu- sugeruje, nie narzuca, Jest niezwykle elastyczny wobec wizji klientów:) wszystko odbyło sie zgodnie z ustalonym planem, podczas imprezy utrzymywał świetny kontakt z bawiącymi się gośćmi, przyjmował muzyczne życzenia i dedykacje, stworzoną przez nas listę utworów uzupełnił swoimi pozycjami w sposób idealny!!! Przemiły człowiek, świetny Dj a do tego znawca tematu wesel w bardzo szerokim zakresie- my skorzystaliśmy z jego wiedzy, nie tylko w temacie muzycznym;)))) POLECAMY WSZYSTKIM i raz jeszcze BARDZO dziękujemy za obecność z nami w TYM DNIU:)

Paula i Bartek

Krajkowo - Wesele | 02.10.2015

Teraz, gdy po dwóch tygodniach od wesela największe emocje już minęły mogę dokładnie zająć się tym, co wpadło mi do głowy kiedy wirowałam na parkiecie, kiedy widziałam tłum cieszących się gości, kiedy widziałam to, że moje wesele jest lepsze niż mogłam sobie wyobrazić - chodzi oczywiście o opinię nt. pracy Michała :) Nie wiadomo w zasadzie od czego tu zacząć i jak ocenić kogoś, kto jest tak profesjonalny, tak zaangażowany w to co robi, tak kocha swą pracę i muzykę. Jak to się w ogóle stało, ze wybraliśmy Michała? Ja upierałam się nad zespołem. Jestem tradycjonalistką, a że większość wesel, na których byłam opierała się na pogrywaniu (zazwyczaj fałszującego) zespołu disco polo to jakoś nawet mi do głowy nie przyszło, że mogłoby być inaczej. Zresztą jak to na wsi bywa - no ale co ludzie powiedzą jak to orkiestry nie będzie :D No cóż... Jestem osobą, która jak sobie załączy jakąś misję to wróży to koniec świata :D - mówiąc kolokwialnie PRZERYŁAM WZDŁUŻ I WSZERZ CAŁY INTERNET w poszukiwaniu idealnego zespołu. Jako że (nie chwaląc się) trochę miałam kiedyś do czynienia z muzyką i słuch mam podobno nie najgorszy to demo prezentowane na stronach zespołów niekiedy mnie po prostu załamywało. Mój (już teraz :D) Mąż widząc katusze swojej (już teraz:D) Żony postawił na swoim i powiedział, że "MA BYĆ DJ I KONIEC". Moja sceptyczność była ogromna, ale rozkładając ręce nad brakiem idealnego zespołu zaczęłam poszukiwania idealnego DJ'a. Strach był duży, bo wiązało się to z tym, że podpiszemy z kimś umowę "w ciemno". Po ponownym buszowaniu w sieci znalazłam tylko jednego DJ'a z mojego i ościennych województw, który nie miał ANI JEDNEJ NEGATYWANEJ OPINII - to był oczywiście DJ JERZMAN :)! Zaczęłam oglądać filmiki promo, po których doszłam do wniosku, że podoba mi się Jego radiowy głos i przedstawienie własnej osoby oraz tego jak wygląda oprawa muzyczna w Jego wykonaniu. Napisałam do Michała, umówiliśmy się na spotkanie, po którym wiedzieliśmy już na 99%, że na naszym weselu musi być ktoś kto mówiąc potocznie zna temat od podszewki, wie co ma robić i do tego jest niesamowicie sympatyczny jak Michał. Podpisaliśmy umowę, w międzyczasie poleciliśmy Michała naszym przyjaciołom, którzy mieli wesele 3 m-ce przed nami. Na ich weselu 1% niepewności wygasł. Bawiliśmy się tak jak nigdy. Byliśmy już wtedy pewni, że nasze wesele będzie równie wspaniałe. 3 dni przed weselem spotkaliśmy się, żeby omówić szczegóły imprezy. W sumie to myślałam, że Michał nas zabije, bo ani piosenki na pierwszy taniec nie mieliśmy wybranej, ani prezentacji dla rodziców, ani tekstu do przedstawienia gości, ani podłożonej pod przedstawienie muzyki (nawiasem mówiąc szok, że w ogóle się na to zgodził :D). Dla tego człowieka nie ma problemu. Michał ze stoickim spokojem i lekkim zdziwieniem przyjmował do wiadomości wszystkie bomby, które mu zasadziliśmy :D Nadszedł w końcu dzień ślubu i nie popełniliśmy błędu. Profesjonalizm, kultura, radiowy głos, humor, meloman, komunikatywność, wytrwałość, cierpliwość, pomysłowość, idealny gust muzyczny, bogata dyskografia, dystans do samego siebie - wystarczy wszystkim, którzy się jeszcze wahają? A może dodać jeszcze, że usłyszeliśmy z Mężem od połowy gości, że to było najlepsze wesele na jakim w życiu byli... A może podam jeszcze godzinę zakończenia wesela - 9 rano :D Michał - dziękujemy Ci z całego serca za to, że nasze wesele było lepsze niż moglibyśmy sobie to wyobrazić. I na koniec link z dedykacją - https://www.youtube.com/watch?v=eIo_Zd5Rwhc Pozdrawiamy serdecznie

Beata i Dawid

Pałac Śródka - Śródka - Wesele | 21.09.2015

Lepszego wesela nie mogliśmy sobie wymarzyć!!! Michał jest nietylko wyjątkowym Dj-em, ale również fantastycznym człowiekiem. Wszytsko było na najwyższym poziomie!!! Bez wątpienia Michała można polecić każdemu!!! Wielka klasa i pełen profesjonalizm na każdej możliwej płaszczyźnie. REWELACJA!!! Dziękujemy Ci za wszystko!!! Pozdrawiamy serdecznie!!!

Malwina i Miłosz

Dworek za Lasem - Włyń - Wesele | 16.09.2015

To co wydarzyło się na Naszym weselu pozostanie w pamięci wszystkich, także Michała ;)) 1.5h bez prądu, a DJ'ka rozkręca imprezę na bezprzewodowych kolumnach, a tłum szaleje ;) Michała możemy polecić każdemu! Znakomity radiowy głos, świetny dobór piosenek, fajne konkursy, znakomita komunikacja ;) Z Naszej strony bardzo dziękujemy i pozdrawiamy ;))

Małgosia & Krzysztof

Morena Mosina - Wesele | 18.08.2015

Polecam DJ Jerzmana w 100%, super prowadzone wesele, zabawy na poziomie, goście byli zachwyceni:)

Magda&Krzysztof

Grzebienisko Wichrowe Wzgórze - Wesele | 12.08.2015

Michał spisał się na medal! Bardzo fajnie nam się współpracowało - od samego początku do samego końca! Sama impreza poprowadzona wzorowo. Dobrze bawili się wszyscy, niezależnie od wieku! Muzyka bardzo dobrze dobrana. Michał zaproponował bardzo fajne konkursy - na poziomie i z kulturą:) Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy. Zosia i Andrzej

Zosia i Andrzej

Restauracja 100 Jezior - Sieraków - Wesele | 10.06.2015

Najlepszy DJ na świecie ;)

Monika i Damian

Kobylnica hotel- restauracja Ossowski - Wesele | 01.06.2015

Nie będziemy się powtarzać ,pod wszystkimi pozytywnymi opiniami podpisujemy się obiema rekoma DJ z pasja ,100% profesjonalizmu ,101% zddowolwnia.

Anna & Grzegorz

Palac Iwno - Wesele | 02.11.2014

Panie Szanowny Michale... Dziękujemy Ci za wspaniałą zabawę. Profesjonalizm powalił na kolana a i podniosł z kolan tych, którzy nigdy nie bawią na tego typu imprezach! To było nasze drugie wesele z Twoim udziałem! Pierwsze - u przyjaciół wspominamy do-sko-na-le... Drugie - nasze! :) to już ENERGIA w czystej postaci! Ogień! Jerzmana polecamy bez zająknięcia. Michał pomógł nam w organizacji całego scenariusza imprezy! Fantastycznie doradził - wcielił w życie - goście oszaleli! WSZYSTKO ZASŁUGUJE NA 6! Narzeczeńcy dzwońcie do niego! On Wam takie wesele zagra, że z butów wyskoczycie! :)

Joanna i Mateusz

Bagatelka, Miłosław - Wesele | 28.10.2014

Od czego by tu zacząć:) Michał serdecznie DZIĘKUJEMY, jesteś OGIEŃ!!! Rewelacyjnie dobrana muzyka, goście bez względu na wiek bawili się do samego rana, super konferansjerka, fajne zabawy na poziomie, profesjonalny sprzęt i oświetlenie. Michał spełnił wszystkie muzyczne prośby gości, nawet te dość wyszukane. Dzięki Michałowi nasze wesele było takie jakie sobie wymarzyliśmy! Naszym założeniem wesela było to aby goście się wybawili za wszystkie czasy i jeszcze długo je wspominali. (I TAK BYŁO!). Na początku zastanawialiśmy się czy DJ czy zespół, ja byłem od początku przekonany za DJ, narzeczona się trochę wahała ale udało mi się ją przekonać. Michała znalazłem przez internet. Umówiliśmy się na spotkanie. Już przed spotkaniem miałem przeczucie, że poprowadzi nasze wesele ale chciałem aby przyszła żona też się do niego przekonała, i tak się stało. Dla niego zmieniliśmy datę wesela z 18.10 na 11.10.2014! Od momentu rezerwacji terminu do wesela minął rok, w tym czasie Michał zawsze odpisywał na nasze maile, doradzał fajne zabawy, pomagał ułożyć scenariusz. Jeżeli ktoś ma dylemat czy DJ czy zespół to z pełnym przekonaniem POLECAMY DJ Jerzmana, dobra muzyka gwarantowana, co ważne dobrana tak aby każdy znalazł coś dla siebie, do tego profesjonalna konferansjerka, radiowy głos, ogólnie Michał to bardzo pozytywny człowiek pełen energii i co najważniejsze przenosi to na gości. Chyba weźmiemy rozwód:) i zorganizujemy wesele ponownie oczywiście Michał będzie na nim grał. Z całą stanowczością POLECAMY!!! Macie wątpliwości? Umówcie się na spotkanie…

Monika i Michał

Pałac Białokosz - Wesele | 14.10.2014

Polecamy Michala z pelnym przekonaniem. Byl najmocniejszym "punktem" imprezy. Wszyscy bawili sie swietnie i parkiet nigdy nie byl pusty. Dziekujemy!

Alicja i Andrzej

Dworek Staropolski - Wesele | 14.10.2014

Dziękujemy za wspaniałą poprowadzoną imprezę dla prawie 300 osób. Profesjonalizm w 100%. Goście byli zachwyceni to dzięki Panu ten dzień zapadnie na długo w naszej pamięci. Wszyscy byli zachwyceni! Satysfakcja przy tak wspaniałym Dj –GWARANTOWANA!. POLECAM :)

Ewa Sobczak

Hotel Delicjusz - Impreza firmowa | 07.10.2014

Michale bardzo bardzo dziękujemy za świetną zabawe. Super klimat, super muzyka, super wodzirej !!!Gdybyśmy mieli raz jeszcze organizować wesele ponownie grałbyś na naszej imprezie. Dziękujemy. i polecamy !!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Małgorzata i Ryszard

Zajazd Meteor - Wesele | 26.09.2014

DJ i wodzirej w jednym, profesjonalny, sympatyczny, kontaktowy, idealnie dobraną muzyka porwał do tańca tych najmłodszych jak i najstarszych. Przyszli malżonkowie rezerwujcie terminy na swoje wesela bo dajemy 100% gwarancję udanej imprezy poprowadzonej przez Michała!Polecamy!

Aleksandra i Jakub

Culinaria Bogdanowo k.Obornik - Wesele | 20.09.2014

Michał – właściwy człowiek na właściwym miejscu. Wybraliśmy Michała kierując się wyłącznie opiniami z internetu, ale to była najlepsza decyzja, jeżeli chodzi o oprawę muzyczną na naszym weselu. Michał sprostał naszym wymaganiom w 100% . Goście byli zachwyceni, zarówno Ci starsi jak i młodsi. Drodzy Narzeczeni - nie wahajcie się tylko rezerwujcie szybko termin u Michała :)

Anna i Krzysztof

Hotel Jaśmin - Owińska - Wesele | 09.09.2014

Nie mogliśmy sobie wymarzyć wspanialszego wesela :) Dj Jerzman poprowadził je koncertowo :) Elastyczny, idealnie wyczuwający momenty, puszczał takie kawałki, że ludzie nie schodzili z parkietu! :) Bisowaliśmy na końcu wesela przez pół godziny, a gościom wciąż było mało :) Naprawdę jesteśmy zachwyceni:) Bardzo gorąco polecamy Michała, bo jest naprawdę świetny! :) Profesjonalista przez duże "P" :) Dziękujemy za tak wspaniałą oprawę muzyczną wesela :) Pozdrawiamy

Joanna i Łukasz

Róża Poraja - Wesele | 21.08.2014

100% zadowolenia!!! Michał to profesjonalista w każdym calu, doskonały DJ oraz konferansjer. Goście nie mogli się nadziwić, że jeden człowiek może tak poprowadzić imprezę:) Polecamy wszystkim gorąco tego Pana;) pozdrawiamy serdecznie

Marta i Bartek

Bernardowo Obra koło Wolsztyna - Wesele | 24.07.2014

Witamy Cię Michale:-) Jesteśmy szczęśliwi , że to właśnie ty byłeś z nami w tym wyjątkowym dla nas dniu. Dzięki tobie nasze Wesele było wspaniałe i z pewnością będzie długo wspomniane przez nas jak i gości. Wszyscy bawiliśmy się cudownie świadczy o tym zakoñczenie wesela o 4.30 :-) Jeszcze raz dziękujemy za wszystko i życzymy kolejnych mega zadowolonych klientòw. Pozdrawiamy :-)

Agata i Krystian

Dwór Wierzenica - Wesele | 14.07.2014

Cóż możemy powiedzieć.. Michał to najlepszy wybór jeżeli chodzi o oprawę muzyczną wesela...choć pewnie i nie tylko...;) u nas było wszystko idealnie, a goście...??? Goście wręcz byli zachwyceni poprowadzeniem imprezy jak i oczywiście konkursami...było naprawdę MEGA!!! Michał dziękujemy z całego serca i będziemy polecać dalej;)))

Dominika i Robert

"Siedem Drzew\" Biskupice Wlkp - Wesele | 05.07.2014

Cóż możemy powiedzieć? Lepszej decyzji o wyborze DJ'a nie mogliśmy podjąć. Oprawa muzyczna doskonała, konferansjerka doskonała i zabawy, które były na poziomie. To wszystko złożyło się na zadowolenie wszystkich naszych gości. Serdecznie polecamy Michała, na pewno będzie to dobra decyzja. Pozdrawiamy

Basia i Tomasz

Żurawiec Śrem - Wesele | 15.06.2014

Jeszce jedno :) twoje spojrzenie przywitanie nas gestem głowy zaraz na wejściu podczas składania życzeń było jak kamień z serca ...że tutaj będzie grał BARDZO DOBRY DJ !!!

MIchał i Joanna

Wysocko małe - Wesele | 30.05.2014

Było Zajebiście w momencie wejścia na sale gdy usłyszałem głos Michała wiedziałem że to będzie zajebiste wesele ...i tak było a reszty nie pamiętam :),jedyna szkoda to taka że nie mamy zdjęcia z tobą .Jeszcze Raz wielkie dzięki za imprezę :)ASIA i Michał

MIchał i Joanna

Wysocko małe - Wesele | 30.05.2014

Nasze wesele odbyło się 24 maja, początkowo rozglądaliśmy się za orkiestrą, jednak gdy trafiłam przypadkiem na Michała w sieci, na jego 100% pozytywne opinie nie wahaliśmy się ani chwili. W sumie to nawet ze względu na Michała przełożyliśmy nasz ślub o tydzień, byleby mógł na nim zagrać :) Intuicja nas nie zawiodła - zabawa była znakomita i dla młodych i dla starszych, parkiet praktycznie ciągle był pełen. A największy szacunek należy się za to, że pomimo burzy jaka się rozpętała na początku imprezy, pomimo braku prądu przez cała noc wesele się odbyło bez najmniejszego szwanku! Gdyby nie informacja, że wszystko działa tylko dzięki agregatowi to nawet byśmy się nie zorientowali, że coś jest nie tak! Podejrzewam, że niektórzy goście do tej pory o tym nie wiedzą :)Także z czystym sumieniem polecamy DJ Jerzmana i Hotel Barczyzna - pełen profesjonalizm. Dziękujemy Ci jeszcze raz serdecznie za wszystko!

Sylwia i Szymon

Hotel Barczyzna - Wesele | 29.05.2014

Oprawa muzyczna Naszego wesela była rewelacyjna i nie mogliśmy dokonać lepszego wyboru. DJ Jerzman to klasa, profesjonalizm i gwarancja udanej imprezy na 1200%. Szukaliśmy wyluzowanego DJ'a, ale z klasą i DJ Jerzman spełnił wszystkie te warunki! Polecamy gorąco!!!!!!

Marta i Marcin

Via villa - Wesele | 25.05.2014

Nic dodać nic ująć... lepszej oprawy muzycznej nie mogliśmy sobie wymarzyć!!! 100% roztańczonych gości, 100% zadowolenia, 100% gratulacji za tak dobrego DJ'a , 100% trafionych zabaw. Najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać, tym bardziej w tak ważnym dla nas dniu. Kto się zastanawia kogo wybrać niech nie myśli długo.. DJ Jerzman jest najlepszy!!! POLECAMY GORĄCO!!

Hania i Krzysiek

Bucz, Kompleks \"Rueda\" - Wesele | 13.05.2014

Nasze wesele było ekstra ;) Już w trakcie zabawy goście podchodzili i roześmiani mówili, że to najlepsza zabawa na jakiej byli. Oprawa muzyczna i zabawy były świetne. Michał zagrał wszystkie piosenki, o które go poprosiliśmy, a gdy jeden z gości poprosił o coś, czego na liście nie było, bardzo szybko znalazło się rozwiązanie :) Polecamy z pełną odpowiedzialnością ;) Gdybyśmy kiedyś planowali powtórzyć ślubowanie i zorganizować drugie wesele, na 100% grałby na nim właśnie DJ Jerzman.

Emilia i Wojtek

Hotel Almarco Środa Wlkp. - Wesele | 27.04.2014

Dj Jerzmana na moim weselu, to najlepszy wybór zaraz po wyborze męża:))Jest profesjonalny w każdym calu, uśmiechnięty i przesympatyczny! Impreza była rewelacyjna, wszyscy goście wciąz byli na parkiecie! Muzyka dla młodych i starszych, rewelacyjne bloki muzyczne i genialna oprawa świetlna! jednym słowem IDEALNIE! polecamy, Michał rozkręciłby KAŻDĄ imprezę!Bardzo zależało nam na eleganckim weselu,ale nie sztywnym. DJ Jerzman sprostał naszym wymaganiom w 10000000%!

Natalia i Jakub

Pałac Szczepowice - Wesele | 12.02.2014

Wielki pozytyw dla Dj gra u nas już nie pierwszy raz. Świetny dj utalentowany podbiera muzykę do towarzystwa. My bardzo polecamy przyszłym Parom Młodym jak i firmą :)

Monika

Hotel Restauracja Wawrzyniak - Inny typ | 31.01.2014

nie można było wyobrazić sobie lepszej oprawy muzycznej, jak tej którą zapewnił nam Michał. To głównie dzięki niemu "ten dzień" był w 100% udany, zadowolił nawet najbardziej wybrednych gości. Jeszcze raz bardzo dziękujemy !!!

Karolina

Orbaś, Szpiegowo - Wesele | 23.12.2013

Wielki pozytyw dla DJ Jerzmana za profesjonalne poprowadzenie 18tki mojego syna :) Impreza była w 100% udana, jubilat i jego goście mega zadowoleni !!! Super muzyka, fajne konkursy itp. Bardzo gorąco pozdrawiam i polecam :)

Wiesia

MALIBU Sękowo - Inny typ | 11.12.2013

Duża dawka pozytywnej energii, pełen profesjonalizm. Świetne pomysły, jeśli chodzi o zabawy weselne. Goście byli zachwyceni. A my DZIĘKUJEMY za ten cudowny wieczór, którego na pewno nie zapomnimy;-)POLECAMY i mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy.

Edyta i Artur

Hotel Boss-Mogilno - Wesele | 07.12.2013

Wpośród tylu opinii nie sposób napisać coś odkrywczego. Z pewnością dołączamy do grona zadowolonych klientów i mamy nadzieje, że jeszcze będziemy mieli okazje skorzystać z usług Michała, bo jest genialny w tym co robi. Dziękujemy i POLECAMY

Natalia i Piotr

Restauracja NEST Gniezno - Wesele | 02.11.2013

Pełen profesjonalizm, mnóstwo pozytywnej energii, świetne pomysły na urozmaicenie imprezy (np. integracyjne przywitanie gości), doskonały kontakt z gośćmy (nawet tymi nachalnymi:-)). Oprawa muzyczna i świetlna na najwyższym poziomie.

Ola

Hotel Barczyzna - Wesele | 27.10.2013

Michał był pierwszym i jedynym Dj-em do którego zadzwoniłam. Po spotkaniu z nim wiedziałam, że ten a nie inny DJ ma poprowadzić nasze wesele.. Goście byli zachwyceni. Do tego podpowiedział nam w kilku kwestiach.Konkursy przez niego organiozwane były rewelacyjne.Do tego jest miłym i sympatycznym człowiekiem który z niczym nie ma problemu.Muzyka którą grał była trafiona w dziesiątkę.Z całego serca i z całą pewnością możemy polecić Michała wszystkim tym którzy nie wiedzą kogo wybrać czy orkiestrę czy DJ-a. Odpowiedź jest prosta Michał będzie idealnym wyborem.Dziękujemy :)

Monika i Tomek

Hotel Delicjusz - Wesele | 16.10.2013

Dołączamy się do listy pozytywnych opinii- bawiliśmy się świetnie, podobnie jak nasi goście. Michał świetnie wyczuwa klimat i wszystkie jego sugestie muzyczne (i nie tylko) były trafione w dziesiątkę. Gorąco polecamy zwłaszcza tym niezdecydowanym parom, które mają obawy, że na weselu bardziej sprawdzi się orkiestra. Michał jest żywym dowodem na to, że tak być nie musi:)

Monika i Przemek

Hotel Barczyzna - Wesele | 09.10.2013

Jesteśmy w 100% zadowoleni z oprawy muzycznej naszego wesela, zresztą nie tylko my, ale goście również. Michał jak i zarówno jego pomocnik :) stanęli na wysokości zadania. Michał był naszym pierwszym wyborem od razy podpisaliśmy z nim umowę i dzisiaj możemy powiedzieć nie ŻAŁUJEMY !!! Dziękujemy i Pozdrawiamy

Justyna i Przemek

Gościniec Żurawiec w Żurawcu - Wesele | 30.09.2013

Po zareczynach napisalam do 15 djow! Tylko jeden nie mial zadnego problemu z tym, ze wesele mialo byc polsko-irlandzkie. Po pierwszym spotkaniu Michal zrobil dobre wrazenie! Na tyle dobre, ze zarezerwowalismy u niego termin na 1 rok i 8 miesiecy przed weselem!!!Michal zagral swietnie!!! Spisal sie rewelacyjnie. Wesele bylo w 75% anglojezyczne. Michal postaral sie o irlandzkie kawalki, ktorych liste mu wyslalam. Mial tez muzyke latino, o ktora prosilam. Wital i zapraszal gosci po polsku i po angielsku! Ale to nie wszystko! Spelnial zyczenia gosci polskich i irlandzkich, czym wprawil w zachwyt wszystkich! Polecam, polecam, polecam! Nie zastanawiajcie sie, tylko go rezerwujcie:)

Karolina i Anthony

Hotel Delicjusz - Wesele | 11.09.2013

Jesteśmy bardzo wdzięczni za wspaniałą imprezę Michałowi i jego pomocnikowi(BARDZO przepraszam, ale nie pamiętam imienia) . Datę wesela podbieraliśmy pod Michała :), ponieważ w lipcu miał tylko jeden termin wolny i ani trochę nie żałujemy. Michał jest bardzo miłą, energiczną, pełną pomysłów osobą. Nie ma dla niego rzeczy niewykonalnych. Zawsze uśmiechnięty, pozytywny.Bardzo polecamy i dziękujemy za cierpliwość, ponieważ pewnie w pewnych momentach byliśmy nie do zniesienia.Impreza będzie udana, wesoła i niezapomniana jeżeli zdecydujecie się na Michała :)

Olga I Kevin

Dakowski Dwór - Wesele | 09.09.2013

Do Michała trafiliśmy z polecenia.. no i będziemy dalej polecać... nic dodać nic ująć. Dzięki Michu za udaną imprezę.

Dawid i Edyta

Boszkowo-hotel Sadyba - Wesele | 31.07.2013

Nasz wybór od początku był tylko jeden, był nim Michał:)No i się nie zawiedliśmy.Impreza poprowadzona super, wszyscy goście zachwyceni muzyką jaką raczył Nas Dj Jerzman.Wszystkim chętnym skorzystania z usług Dj'a polecamy Dj Jerzmana.Ps. Czekamy na kolejny set:)

Gosia i Łukasz

Ostoja Pobiedziska - Wesele | 08.07.2013

Od początku byliśmy nastawieni na muzykę elektroniczną. Osobiście kapelom weselnym zawsze mówiłam „NIE”, bo mierziło mnie przygrywane non-stop Disco Polo. Michała znaleźliśmy w Internecie zupełnie przypadkowo. Jego strona WWW i zamieszczone na niej opinie zrobiły na nas dobre wrażenie. Pomimo to, trochę cierpła mi skóra na myśl jak to naprawdę będzie. Niepotrzebnie. Michał spełnił naszą „listę życzeń”, poprowadził świetnie zabawy. Pełen profesjonalizm. I w ogóle jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Zrobiła na nas wrażenie ta cała zabudowa jego stanowiska komputer, głośniki, reflektory, stelaże i inne cuda. Chcieliśmy przyszykować mu stół ażeby miał się na czym wyłożyć. Michał stwierdził skromnie, że potrzebuje tylko… kontaktu z prądem. Szkoda, że wesele tak krótko trwa. Potańczylibyśmy znowu przy Twojej muzyce …Michał. Pozdrawiamy !

Agnieszka i Willi

Pałac w Słonowicach - Wesele | 30.06.2013

Od początku byliśmy nastawieni na muzykę elektroniczną. Osobiście kapelom weselnym zawsze mówiłam „NIE”, bo mierziło mnie przygrywane non-stop Disco Polo. Michała znaleźliśmy w Internecie zupełnie przypadkowo. Jego strona WWW i zamieszczone na niej opinie zrobiły na nas dobre wrażenie. Pomimo to, trochę cierpła mi skóra na myśl jak to naprawdę będzie. Niepotrzebnie. Michał spełnił naszą „listę życzeń”, poprowadził świetnie zabawy. Pełen profesjonalizm. I w ogóle jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Zrobiła na nas wrażenie ta cała zabudowa jego stanowiska komputer, głośniki, reflektory, stelaże i inne cuda. Chcieliśmy przyszykować mu stół ażeby miał się na czym wyłożyć. Michał stwierdził skromnie, że potrzebuje tylko… kontaktu z prądem. Szkoda, że wesele tak krótko trwa. Potańczylibyśmy znowu przy Twojej muzyce …Michał. Pozdrawiamy !

Agnieszka i Willi

Pałac w Słonowicach - Wesele | 30.06.2013

Potwierdzamy poniższą opinię i polecamy Jerzmana wszystkim Młodym Parom.

Kasia i Tomek

Hotel Wawrzyniak- Krotoszyn - Wesele | 10.06.2013

Jestem na świeżo po weselu na którym grał DJ JERZMAN, a mianowicie 01.06.2013r. w Perzycach w Hotelu Wawrzyniak ( za Krotoszynem Wlkp.) I muszę pogratulować wszystkim Młodym Parom które mają DJ JERZMANA w tym roku na swoim weselu. Po prostu rewelacja, muzyka od lat 60's po najnowsze hity i niektóre naprawdę w ciekawych wersjach, pomijając życzenia gości które były regularnie spełniane z dedykacjami ( nie było kawałka którego by JERZMAN nie miał, szacunek !) bardzo duże zaplecze muzyczne i wiedza na ten temat... Poza tym po JERZMANIE widać pełen profesjonalizm i doświadczenie w tym co robi, a także oczywiście prezencja, która jest także bardzo ważna na weselu-JERZMAN ma ją na 120% :) Wesele miało trwać do 4.00, zostało przedłużone do 5.00, następnie do 6.00. Na końcu wesela o 6.00 goście zaśpiewali Dj-owi Sto Lat co się rzadko zdarza :) Dlatego Moje drogie Panie nie macie się czym martwić jeśli macie w tym roku tego człowieka na swoim weselu. Wszystkim tym którzy planują na rok 2014 swoją uroczystość to proponuje czym prędzej pisać do JERZMANA bo wiem,że u niego z terminami nie jest lekko... Ja osobiście mam wesele w 2015r. i umowę mam już Nim podpisaną :)

Dorota

Hotel Wawrzyniak-Perzyce - Wesele | 07.06.2013

SUPER, SUPER I JESZCZE RAZ SUPER!:)Ponad połowa naszych szanownych gości szła na wesele z kiepskim nastawieniem na DJa,a tu taka dla nich miła niespodzianka. Bawiliśmy się świetnie, muzyka dla każdego i wszyscy goście kochają już DJ Jerzmana:) Dziękujemy za profesjonalne podejście, miłą współpracę, piękne wesele i wyjątkową zabawę do białego rana:)

Monika i Sebastian

Pałac Iwno- maj 2013 - Wesele | 13.05.2013

Poszukiwania Dj rozpoczeliśmy w naszym regionie, ale ostatecznie wybraliśmy Jerzmana z Poznania. Wybór pomiędzy Dj a kapelą wzbudził spore kontrowersje. Michał świetnie poradził sobie i znalazł wspólny język z zespołem, co nie było dla niego żadnym problemem bo jest profesionalistą w każdym calu, a do tego sympatycznym gościem.Wiele osób przekonało się do Dj na studniówce, a kolejni może będą kontynuować ten trend.

Kacper i Darek

Tarnowo - Studniówka | 17.04.2013

Michał był pierwszym DJ na jakiego natrafiłam w szybkich poszukiwaniach oprawy na nasze wesele, dla ""pewności"" spotkanie z innym było naprawde niepotrzebne, w DJ zakochały się nasze ciocie ""och skąd ta ładna muzyka?!"" znajomi szaleli, parkiet był pełen, wujkowie wspominali zabawy, naprawdę fajne zabawy, wybredni goście bawili się przednio, impreza byla wesoła i na poziomie tak jak sobie mogłam wymarzyć, czas zleciał nie wiadomo kiedy, zdecydowanie za szybko.

Ania i Paweł

Pałac Iwno - Wesele | 20.03.2013

Byłem na weselu, na którym grał Dj Jerzman w nowo otwartym lokalu Hotel & Restauracja BIOVILLA w Stobnicku i bardzo dobrze się bawiłem ze swoją partnerką, muzyka bardzo urozmaicona dla każdego pokolenia, bez problemu spełniane życzenia gości :) Co w przypadku orkiestr można powiedzieć, że jest rzadkością... Do tego świetne konkursy na poziomie bez żenujących wałków między nogami :) jak to kiedyś bywało ! I czasami do dziś bywa w wykonaniu co niektórych zespołów... Osobiście polecam wszystkim klientom i przede wszystkim tym wymagającym, jest to człowiek który na pewno sprosta każdemu zadaniu. Polecam w 100% i pozdrawiam samego Dj :) I mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnej imprezie w Twoim wykonaniu.

Tomek

Restauracja Biovilla Stobnicko - Wesele | 20.03.2013

Wybór DJ-a rozpoczęliśmy od poszukiwań na forach internetowych. Po kilku pozytywnych opiniach na temat Michała zdecydowaliśmy się z nim skontaktować. Już po kilkuminutowej rozmowie telefonicznej wiedzieliśmy, że Michał jest idealnym kandydatem na DJ-a na naszym weselu, gdyż od razu dało się wyczuć, że jest profesjonalistą w tym co robi. Już pierwsze nasze spotkanie utwierdziło nas w tym, że dokonaliśmy właściwego wyboru, ponieważ Michał jest bardzo pozytywnie zakręconym gościem. W ciągu pół godziny przedstawił nam koncepcję całej oprawy muzycznej i jego wizji dotyczących poszczególnych punktów programu. Jego pomysł bardzo nam się spodobał i dzięki temu wiedzieliśmy, że zabawa z pewnością będzie udana. Szczerze polecamy Michała jako DJ-a, ponieważ dzięki niemu zarówno my jak i goście bawiliśmy się fantastycznie. Dzięki Michał. :)

Magda i Paweł

Country Park "Pod Gajem" - Wesele | 03.02.2013

Dziękujemy za profesjonalne poprowadzenie imprezy firmowej. Grontmij Polska Sp. z o.o.

Grontmij Polska Sp. z o.o.

Hotel Poznański, Luboń - Impreza firmowa | 17.01.2013

100% satysfakcji!!! Ten człowiek wie jak rozkręcić imprezę:)Zarówno my jak i nasi goście bawiliśmy się świetnie za jego sprawą. Zapewnia nie tylko doskonałą oprawę muzyczną, ale także świetne efekty specjalne(światła, bańki mydlane itp). Łączy to co najlepszy DJ powinien posiadać-kreatywność i elastyczność, ale także trafne sugestie i podpowiedzi potrzebne przy organizacji wesela. Doskonale rozponaje gusta muzyczne. Już w parę chwil potrafi rozpoznać przy jakiej muzyce goście bawią się najlepiej. Ponadto posiada talent konferansjerski oraz świetny dowcip. Pełen profesjonalizm!!!Dziękujemy:))

Natalia i Mateusz

Pałac Iwno - Wesele | 16.01.2013

Pełen profesjonalizm. Daliśmy mu wolną rękę w prowadzeniu imprezy i ani trochę nie żałujemy. Zarówno my jak i nasi goście byli zachwyceni i świetnie się bawili. Michał wie jak trafić w każdy gust. Serdecznie polecamy!!!Dziękujemy i pozdrawiamy:)

Ewelina i Janusz

Restauracja Przystań w Mrowinie - Wesele | 10.01.2013

Nasza współpraca przebiegła wzorowo. Mieliśmy własny pomysł na oprawę muzyczną, a Dj Jerzman zaakceptował go i wykonał na 6 z plusem! Goście byli zachwyceni, a my jesteśmy niezwykle wdzięczni za wykonanie naszego planu muzycznego w stu procentach. Szczerze polecam, zwłaszcza tym, którzy mają dość przaśnych hitów weselnych:)Dziękujemy i pozdrawiamy!

Marta i Maciej

Pałac w Szczepowicach - Wesele | 10.01.2013

Organizowaliśmy wesele na ostatnią chwilę (na miesiąc przed imprezą jeszcze nie mieliśmy nawet DJ-a), dlatego też Michał spadł nam dosłownie z nieba.Byliśmy bardzo zadowoleni ze współpracy: nie mogiliśmy się spotakać osobiście przed weselem, ale i tak nie było problemu z ustaleniem szczegółów. Nakreśliliśmy jedynie ogólne ramy dotyczące muzyki, zabaw i prowadzenia imprezy, a Michał zajął się resztą, my już nie musieliśmy się o nic martwić, a efekt był wyśmienity. Wesele było międzynarodowe, też nie było z tym problemu.Jedyne, co można by zmienić, to długość kankana i zorby (tańce na oczepinach dla pań i dla panów) sam pomysł jest super i bardzo dobrze to wychodzi, ale myślę że jak się skróci oba kawałki o 1 minutę, to efekt będzie jeszcze lepszy (zwłaszcza w przypadku kankana nie wiedzieliśmy już pod koniec, co robić...).Ten jeden komentarz krytyczny jest oczywiście nieproporcjonalnie mniejszy w porównaniu do wszystkich zalet, jakie Michał posiada, także można mu spokojnie powierzyć prowadzenie każdego wesela.Pozdrawiamy!

Agnieszka i William

Dwór w Podstolicach - Wesele | 06.01.2013

Współpraca z dj Jerzmanem okazała się czystą przyjemnością, której efektem okazała się dopasowana do najmniejszego szczegółu aranżacja oprawy muzycznej naszego wesela i oryginalne pomysły na zabawy dla gości.Dużo by wymieniać pozytywów na temat Michała. Przede wszystkim dziękujemy za elastyczność i pełen profesjonalizm.Dzięki Michałowi nasze wesele okazało się bardzo udaną imprezą, którą każdy zapamięta na dłuuuugi czas! :)Jeszcze raz serdecznie dziękujemy!

Ewelina i Artur

Pałac Iwno - Wesele | 31.12.2012

W 100%profesjonalne prowadzenie imprezy!Super muzyka i dla młodych i dla tych starszych.Jeśli chcecie miec udane wesele i SUPER DJ-to polecamy Michała! Michał dziekujemy Tobie za super zabawe i udane wesele!Pozdrawiamy:)

Agnieszka i Daniel

Gościniec Lizawka - Wesele | 18.12.2012

Nic nowego tu nie wymyślimy. Podobnie jak wszyscy poniżej jesteśmy zachwyceni.... i nie tylko my ale również goście. Muzyka dobrana idealnie i pod znajomych i pod ciocie :-) wszystkie ustalenia sprzed wesela wcielone w życie.... no i zabawa z hulajnogami-nie do pobicia mimo, że sukienka panny młodej była cała w wódce :-) DOBRA ROBOTA!!!!!

Ania i Tomek

Restauracja Krasnodwór-Warszawa - Wesele | 21.10.2012

Super,super jeszcze raz super.Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia czy wziąść Michała aby grał na weselu to niech przestanie i brać go, brać go.Najlepszy Dj na świecie,goście mega zadowoleni,zabawa do rana.Pozdrawiamy Michale i jeszcze raz dziękujemy.

Aga i Damian

Wesele Dworek Staropolski Poznań - Wesele | 06.10.2012

Wesele góralskie, wydawać by się mogło że to duże wyzwanie dla ""DJ'a Cepra"" :) co się jednak okazuje, zdał on egzamin na szóstkę. Tak poprowadził imprezę że brakuje słów. Jesteśmy ogromnie zadowoleni. Również nasi goście byli pod dużym wrażeniem! Michał jest osobą z która fajnie się współpracuje, otwartą na propozycje i dobrze zorganizowaną! Pozdrawiamy i jeszcze raz ogromne dzięki!

Urszula i Krystian Knapik

Skalny Dworek-Nowy Targ - Wesele | 25.09.2012

Polecamy w 100%, zdecydowaliśmy się na połączenie dj-a z zespołem muzycznym REX- było perfekcyjnie nic dodać nic ując:):):). Polecamy takie połączenie,a wszyscy goście na pewno będą zadowoleni- full wypas, idealne połączenie:).Zabawa do samego rana,od pierwszego tańca zawsze pełen parkiet.Gorąco polecamy!!!! Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy.

Weronika i Michał

Restauracja Culinaria- Bogdanowo - Wesele | 03.09.2012

Michał był pierwszym dj-em którego znaleźliśmy na stronie internetowej i ostatnim:)Po przejrzeniu oferty nie mieliśmy żadnych wątpliwości i nie zawiedliśmy się.Wszyscy goście świetnie się bawili!!!!Zachwycały również bańki mydlane, towarzyszące przy pierwszym tańcu-dały naprawdę niesamowity klimat:)Wszystkim którzy szukają dj-a na wesele-szczerze polecamy Michała!!!! Na pewno nie będziecie rozczarowani:DPełen profesjonalizm!!!!!!!!!Michał jeszcze raz serdecznie Ci dziękujemy i napewno nie raz skorzystamy z Twojej oferty:)

Kasia i Miłosz

Restauracja Vectoria-Tarnowo Podgórne - Wesele | 24.08.2012

Nic dodać nic ująć tego właśnie się spodziewaliśmy wesele udane na 100 % DJ chyba czyta w myślach, nawet najbardziej sceptyczne osoby były zaskoczone i mówiły, że nie spodziewały się, że DJ jest wstanie rozkręcić lepiej wesele niż niejedna kapela :) Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy gorąco wszystkim tym którym zależy na fajnej zabawie. Pozdrawiamy Cie Michale.

Natalia i Wojtek :)

Hotel Almarco-Środa Wlkp. - Wesele | 20.08.2012

Michał doskonale sprawdził się także na naszym polsko-francuskim weselu. Potrafił świetnie dopasować muzykę do gustów międzynarodowych gości, tak że wszyscy wspaniale się bawili do białego rana. Michał jest konkretny, bardzo otwarty i elastyczny, a co najważniejsze bardzo profesjonalny. Świetnie dopasował przebieg imprezy do naszych życzeń uwzględniając przygotowane przez gości prezentacje multimedialne i przemówienia. Bardzo podobały się także tworzące magiczny klimat bańki mydlane, towarzyszące nam przy pierwszym tańcu i zaproponowany przez niego konkurs z hulajnogami świetna zabawa! Szczerze polecam Michała wszystkim, którzy szukają DJ-a na międzynarodowe wesele. Na pewno nie będziecie rozczarowani! Michał, jeszcze raz bardzo Ci dziękujemy!Kasia i JB

Kasia i Jean-Baptiste

Pałac Iwno - Wesele | 11.08.2012

Na imprezie wszyscy pytali nas, skąd wzięliśmy takiego super DJa. Nie mogli uwierzyć, gdy odpowiadaliśmy, że znaleźliśmy go w internecie:) Spodobała nam się jego strona i byliśmy pod wrażeniem pozytywnych opinii na jego temat. Po pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że Michał jest DJem, którego szukaliśmy. Uśmiechnięty, profesjonalny, otwarty, szybko nawiązuje relacje. Od razu wyczuwa czego chcą klienci i proponuje fajne rozwiązania. Dzięki Michałowi zabawa trwała nieprzerwanie od godziny 15 do 7 nad ranem:) Wszyscy goście byli zachwyceni! Michał, wielkie dzieki !

aga i maro

Ośrodek Wypoczynkowy Paradise w Zawadach k/Częstochowy - Wesele | 29.06.2012

Znam tego Gościa prawie 14 lat, więc ktoś może powiedzieć, że moja opinia nie jest wiarygodna, ale mam to gdzieś :) mam natchnienie to se napisze opinie hehehe Widziałem byłem uczestnikiem wielu różnych imprez prowadzony i współorganizowanych przez Michała zwanego Dj Jerzmanem. Widziałem jak się rozwija muzycznie i sprzętowo począwszy od prowadzenia dyskotek, urodzin i innych imprez, aż do momentu jak zaczął prowadzić wesela. Na początku byłem zdziwiony, mówię z dyskoteki na wesele, pytanie czy się odnajdzie, ale wątpliwości zniknęły jak zobaczyłem go w akcji, po prostu jak ryba w wodzie. Nawet jak jest gościem na imprezie, to nie potrafi wytrzymać i musi wejść za konsoletę i chwycić mikrofon :) Podobnie było na moim weselu, zaprosiłem go jako gościa, a On oczywiście zabrał auto sprzętu i dał na trochę odpocząć orkiestrze i dał pokaz swoich możliwości bawiąc wszystkich gości grając im, co chcieli przy efektownym oświetleniu i prowadząc oryginalne zabawy. Jazdę na hulajnodze z kaskiem na głowie i piciem wódki na czas wszyscy wspominają z uśmiechem na twarzy, a najbardziej niespodziankę której był współtwórcą, czyli pokaz slajdów ze zdjęciami Żony i moimi od nocnika, po imprezy :) aż do dnia ślubu oczywiście ze swoimi tekstami, które rozbawiły wszystkich gości. Tak wiec, jeżeli chcecie Profesjonalistę, który się odnajdzie w każdych okolicznościach i spełni oczekiwania muzyczne każdego to Michał jest godny polecenia. Pozdrawiam

Marcin

Wszędzie - Inny typ | 29.06.2012

Dzięki Michałowi mieliśmy wesele o jakim marzyliśmy. Muzyka porywała do tańca wszystkich gości. Organizacja zabaw również wypadła wzorowo. Goście bawili się znakomicie. Niepowtarzalna atmosfera. Polecam z czystym sumieniem Michała. Dziękuję i pozdrawiam

Lidka i Piotr

Wichrowe Wzgórze-Grzebienisko - Wesele | 25.06.2012

Niespełna półtora roku temu pan Michał znakomicie zadbał o oprawę muzyczną mojej imprezy urodzinowej. Jego profesjonalizm tak bardzo zapadł w pamięć mojej rodzinie, że w tym roku również skorzystaliśmy z Jego usług podczas osiemnastki mojej siostry i absolutnie tego nie żałujemy. Rewelacyjna i rodzinna atmosfera, idealnie dobrane utwory oraz otwartość na nasze propozycje sprawiły, że zapewne jeszcze wiele razy ""wykorzystamy"" pana Michała w uatrakcyjnianiu imprez rodzinnych. Nasi goście bawili się świetnie do ostatniej minuty i zapewniają, że impreza na długo zapadnie im w pamięć. Panie Michale-serdecznie dziękujemy! :)

Dominika

"Szklane Tarasy"" Kaźmierz" - Urodziny | 18.06.2012

Michał wyśmienicie poprowadził nasze przyjęcie weselne od początku do ostatniej minuty! Warto tu również wspomnieć o fantastycznej muzyce puszczanej 'w tle' podczas posiłków.. Wszyscy goście bez względu na wiek, jak i my bawiliśmy się rewelacyjnie. Po raz pierwszy w historii gości trzeba było siłą ściągać z parkietu na zakończenie.. :-) Dziękujemy!

Elwira i Dawid

Villa Magnolia-Poznań - Wesele | 14.06.2012

Od początku chcieliśmy, żeby na naszym weselu oprawą muzyczną zajął się DJ, a nie orkiestra i jesteśmy super-zadowoleni z wyboru Michała! Nie tylko dysponuje profesjonalnym sprzętem (w tym oświetleniem :)), ale przede wszystkim imprezę poprawadził z ogromną klasą! wszystko było tak jak uzgodniliśmy przed weselem. Błyskawicznie rozpoznał gusta naszych Gości i wszyscy znakomicie się bawili :) Dziękujemy raz jeszcze!

Ania i Jacek

Hotel Barczyzna Nekla - Wesele | 23.05.2012

Michał grał na naszym weselu w Swarzędzu 14.04.2012r w Eurohotelu. Impreza weselna rewelacyjna i według wszystkich przepytanych gości jedna z najlepszych na jakiej byli. Rodzice także mimo początkowych obaw byli zachwyceni dj'em i muzyką którą grał. Wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami i oczekiwaniami.Świetny dj...dużo lepszy niż jakikolwiek zespół..Goście nie chcieli zejść z parkietu..Niesamowicie potrafi wyczuć gości i muzykę przy której najlepiej się bawią.. Polecamy!!!!!

Janusz i Beata

Eurohotel Swarzędz - Wesele | 17.04.2012

Zaryzykowaliśmy-wybór padł na nieznanego Dj-a, którego strona internetowa przypadła nam od razu do gustu i rzecz jasna opinie na niej zamieszczone. Pełen profesjonalizm, Michał to osoba która odnalazła swoje miejsce i robi to co lubi. Dzięki wielkie za poprowadzenie imprezy tak ważnej w naszym życiu- żadnego stresu dzięki Tobie nie mieliśmy. Już po pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że będzie REWELACYJNIE:) Goście zadowoleni i my przede wszystkim -czego chcieć więcej:)!? Życzymy tak wysokiego poziomu świadczenia usług w tej branży bez przerwy:)no... może z małą przerwą na własne wesele:)

Marta i Krzysztof

Restauracja Marzymięta-Czmoniec - Wesele | 12.02.2012

Pomijając imprezy w klubach, nigdy nie mieliśmy z DJ'ami do czynienia, a tym bardziej na weselu. Tak więc szukając kogoś, kto zadba o stronę muzyczną na naszym weselu, stwierdziliśmy, że zaryzykujemy i zamiast zespołu, który znając życie grałby wszystko na jedną nutę, weźmiemy DJ'a. Problemem był wybór, gdyż w tej materii nie mieliśmy zupełnie doświadczenia. Z pomocą przyszedł nam Internet. Wówczas jeszcze Narzeczona zabrała się za wyszukiwanie DJ'ów, czytanie opinii itd. Szczerze mówiąc trochę sceptycznie do tego podchodziłem, gdyż nie wiadomo komu w Internecie ufać, a komu nie. Raz się żyje. Wybór padł na Michała. I bardzo dobrze!:) Profesjonalne podejście na pierwszym spotkaniu i podczas ustalania wszelkich szczegółów coraz bardziej upewniało nas w tym, że nie mamy do czynienia z osobą, która przyjdzie z komputerem i włączy gotową playlistę w winampie. Michał bardzo dobrze rozruszał gości i spełniał ich prośby, a także uwzględnił nasze-zero Feela i disco polo. W trakcie wesela dwie pary powiedziały nam, że żałują, że u nich grały zespoły, a nie DJ (w domyśle Michał), kolejne stwierdziły, że jak będą robiły wesele, to tylko z DJ'em, a reszta gości była również bardzo zadowolona, o czym świadczyły albo ich słowa, albo fakt, że było to wesele przetańczone, a nie przesiedziane. Na następny dzień, jak pojechałem odebrać napoje itd, to jedna z kelnerek z obsługi mówiła, że chciałaby, aby wszystkie wesela i imprezy pod względem bawiących się gości tak wyglądały. To samo powtórzyła pani fotograf. Obie zaznaczały przy tym dużą rolę DJ'a. Za co my, jako organizatorzy, Tobie Michał w imieniu naszych gości, a także własnym serdecznie dziękujemy.:)

Iza i Tomek

Restauracja Margeritta Września - Wesele | 08.02.2012

Wczorajsze wesele pierwsza klasa! Polecam!

Weeman

Restauracja Margeritta Września - Wesele | 07.02.2012

Kolejny raz zaprosiłam Michała do poprowadzenia imprezy-tym razem firmowej. 80 osób i wszyscy zadowoleni. Pełen profesjonalizm i mistrz w swoim fachu. Polecam w 100%Beata

Beata-Smurfit Kappa Polska

Hotel Bulwar Toruń - Impreza firmowa | 28.01.2012

Ja tam byłam, jadłam, piłam i super się bawiłam. Pełen profesjonalizm : D

Asia

Novotel impreza IKEA - Impreza firmowa | 14.01.2012

Jerz Jerz Jerz Jerz Jerzmaaaaaan :D

Enrew

nieistotne - Inny typ | 14.01.2012

Jesli o 4:30 nie da sie gosci wyrzucic z parkietu to wiedz ze cos sie dzieje... Nawet tzw ""trudni goscie"" bawili sie do rana. Pelen profesjonalizm, swietna zabawa i genialnie dobrana muzyka. Polecamy z calego serca i z pelna odpowiedzialnoscia!

Gosia i Szymon

Karczma Podkowa Lesna-Krajkowo - Wesele | 09.01.2012

profesjonalista w kazdym calu. bardzo elastyczny, potrafi szybko wyczuc gusta muzyczne gosci. sciagnał wszystkich na parkiet, wszyscy byli zachwyceni. bez niego nasze wesele nie byloby tak udane. dziekujemy za swietna zabawe

Kora i Tomasz

"Bastion"" Kostrzyn nad Odra" - Wesele | 02.01.2012

Michał grał na naszym weselu i nie wyobrażamy sobie lepszej oprawy muzycznej. Wszyscy goście są jak najbardziej zadowoleni , nie ważny jest wiek , Michał potrafi dotrzeć do każdego pokolenia. Super zabawa , świetnie wymyślone zabawy ( dziękujemy za możliwość zaśpiewania piosenki naszej koleżance ). Jeżeli ktoś się zastanawia nad wyborem Dj to już może przestać, wybierajcie Michała , bo to gwarancja udanej zabawy :) Jeszcze raz wielkie DZIĘKI :)

Monia i Darek

Poznań - Wesele | 27.12.2011

Miejsce nie istotne !!! ten gość potrafi się odnaleźć w każdym klimacie w każdym otoczeniu .. w każdym towarzystwie..konferansjerka hmm ujmę to w ten sposób...nie ważny wiek ...nie ważne pokolenie potrafi dotrzeć do każdego..zainteresować rozbawić..idealny kontakt z uczestnikami.. a zaznaczam iż nie na jednej imprezie na której DJ Jerzman grał byłem. Gigant..ma dar tyle w temacie..polecam i Pozdrawiam :)PS.Po moich poprawinach weselnych większość go nawet nie znała...nie wiedziała czego ma się spodziewać teraz nawet moja Babcia kojarzy kto to DJ. Jerzman oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu:) Pozdro.

Jarek N.

nieistotne - Inny typ | 22.12.2011

Jeśli się ktoś zastanawia czy zatrudnić DJ Jerzmana, to niech skończy się zastanawiać i go bierze!Dzięki niemu wesele było świetne, ludzie którzy do tej pory siedzieli tylko za weselnymi stołami, nagle zawładnęli parkietem. Ci, którzy zawsze uważali, że zabawy weselne są żenujące, sami rwali się do uczestnictwa. Wszyscy bawili się cudownie, mieliśmy okazję zobaczyć roztańczoną babcię, która żwawo podrygiwała do ""I love Rock N Roll"" czy ""Highway to hell"", a goście do dzisiaj się pytają kiedy organizujemy kolejne wesele.Sam Michał jest osobą sympatyczną, zna się na swojej pracy i świetnie się z nim współpracowało. Dzięki niemu udało się przekonać rodzinę, że DJ jest lepszy od zespołu. Polecamy!

Gosia i Mateusz

Hotel Mazurek - Wesele | 30.11.2011

DJ Jerzmana znaleźliśmy na stronie internetowej. na początku obawialiśmy się czy aby na pewno sprosta naszym oczekiwaniom. Nasze obawy na szczęście nie spełniły się. DJ był rewelacyjny, super zabawy, super muzyka, super konferansjerka. Po prostu super. Polecamy z czystym sumieniem.

Wiola i Mikołaj

Hotel Jamajka - Wesele | 28.11.2011

Świetny DJ, przesympatyczny człowiek no i profesjonalista w każdym calu! Poprowadził nasze wesele dokładnie ta jak chcieliśmy, a nawet lepiej :D No i te bańki mydlane.. wszyscy byli zachwyceni. Szczerze polecamy Michała i przesyłamy serdeczne pozdrowienia!! :)

Ewa i Maciej

Oaza Poznań - Wesele | 22.11.2011

DJ Jerzman spełnił wszystkie nasze oczekiwania, stworzył niesamowity klimat na naszym weselu. Najważniejsze że wszyscy goście bawili się świetnie i są pod wielkim wrażeniem do dziesiaj. Muzyka była dobrana pod każdego. Michał jest w 100% profesjonalistą jak również sympatycznym i otwartym człowiekiem. Serdecznie polecamy i pozdrawiamy.

Magdalena i Radosław

Pałac w Kobylnikach - Wesele | 19.11.2011

Co tu dużo pisać...było po prostu świetnie!!!Polecamy z czystym sumieniem!! Pozdrawiamy serdecznie:)

Agnieszka i Filip

Gryszczeniówka Boruchowo - Wesele | 23.09.2011

Michał jest 100% profesjonalistą. Uwzględnił wszystkie nasze prośby muzyczne i nie tylko. Najważniejsze, że bez żadnego problemu dostosowywał graną muzykę pod gust i wiek gości. Jest to tego rewelacyjnym weselnym wodzierejem i mega sympatycznym człowiekiem :) Pozdrawiamy i POLECAMY!!!!!

Marta i Michał

Pałac Iwno - Wesele | 21.09.2011

ZADOWOLENI W 100%!!! DLA NAS REWELACJA DLA NASZYCH GOŚCI RÓWNIEŻ!!! POLECAMY SERDECZNIE!!! POZDRAWIAM :)

NATALIA I SEBASTIAN

KAŹMIERZ RESTAURACJA "POD PAWIEM" - Wesele | 30.08.2011

Już pierwsze nasze spotkanie wskazywało na pełen profesjonalizm i gwarancję niezapomnianej oprawy muzycznej:) Niektórzy goście przed weselem trochę sceptyczni: DJ na weselu, jak to możliwe?! Po prostu takie ""małomiasteczkowe"" przyzwyczajenia. Jednak już po kilku puszczonych kawałkach zmienili zdanie, będąc pozytywnie zaskoczonymi. Ps. kilku gości powiedziało nam, że był jeden minus naszego przyjęcia: DJ tak dobrze grał, że nie powinno być żadnej przerwy, a wesele powinno trwać co najmniej dwa dni i dwie noce:) Jednym słowem REWELACJA. Gorąco polecamy.

Agnieszka i Mikołaj

Książ Wielkopolski - Wesele | 23.08.2011

Gorąco polecamy dzięki Michałowi impreza była super wszyscy goście byli bardzo zadowoleni i super się bawili.Co tu dużo pisać po prostu profesjonalista, sympatyczny i elastyczny na prawdę godny polecenia. Michał dziękujemy spisałeś się na medal

Kasia i Filip

Hotel Delicjusz - Wesele | 18.08.2011

Jak chcecie się super bawić- to polecamy Wam niesamowitego DJ JERZMANA, którego wyróżnia pełen profesjonalizm, wysoka kultura osobista,ogrom energii i pomysłów....

MAJA I JAREK

MROWINO RESTAURACJA PRZYSTAŃ - Wesele | 18.08.2011

Michał rządzi!!! Spełnił nasze oczekiwania pod każdym względem. Prawdę mówiąc był pierwszym i ostatnim kandydatem na DJ'a. Pierwsze wrażenie jakie na nas zrobił (pozytywnie zakręcony wariat :))było tak piorunujące że nie szukaliśmy już nikogo innego. Wesele poprowadził zabawnie, dostosowując się do sytuacji. Konkursy były oryginalne i bardzo przypadły gościom jak i nam do gustu. Najlepszym dowodem świetności DJ Jerzmana jest fakt, że na najbliższym weselu znajomych ponownie się spotkamy.

Karolina i Jakub

Restauracja Oaza - Wesele | 16.08.2011

Wybraliśmy Michała polegając tylko na opiniach w internecie i przyznajemy, że to był strzał w dziesiątkę!!! Michała gorąco polecamy-nie zawiódł nas, wręcz przeciwnie-przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania!!!! Wesele poprowadził inteligentnie i zabawnie za co bardzo dziękujemy!!! :) Rewelacyjna muzyka (również na życzenie) oraz świetne konkursy bawiły Nas do białego rana. Goście jak i My sami byliśmy zachwyceni zabawą weselną poprowadzoną przez Michała. Dodatkową zaletą jest fakt, że Michał jako profesjonalista poświęcił swój czas oraz umiejętności i stworzył specjalnie na Nasze życzenie Mix Pierwszego Tańca, za co również dziękujemy :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Natalia i Andrzej

HOTEL MAGGI W ROGOŹNIE WLKP - Wesele | 01.08.2011

Miałam przyjemność współpracować z Michałem podczas organizacji jednego z naszych przyjęć weselnych. Jestem Konsultantem ślubnym i bardzo ostrożnie podchodzę do nowych podwykonawców. Intuicja mnie jednak nie zawiodła. Przyjęcie było poprowadzone fantastycznie i mimo mieszanego wesela polsko-irlandzkiego wszyscy goście wyśmienicie się bawili.Gorąco polecam usługi oferowane przez Michała, a poza tym to przemiły i bardzo wesoły człowiek :-)pozdrawiam

ŚLUB 4U Sabina Iwaszkiewicz

Hotel Brovaria Poznań - Wesele | 01.08.2011

Miałem okazję 16.07.2011r. bawić się na weselu w Hotelu Maggi w Rogoźnie przy muzyce Pana Michała. I muszę przyznać, że dawno się tak świetnie nie bawiłem, poza muzyką rewelacyjne konkursy... Już znane ludziom u których zagrał Pan Michał słynne Hulajnogi ale poza nimi świetny konkurs Tańca z gwiazdami oraz konkurs Testu zgodności Młodej Pary troszeczkę bardziej rozbudowany przez Pana Michała niż na standardowych weselach na których miałem okazję być i także ten konkurs był. Podsumowując profesjonalizm, doświadczenie i charyzma w jednym człowieku daję mieszankę wybuchową na weselu które prowadzi, do tego inteligencja idąca w parze z resztą. Polecam wszystkim na każdą imprezę.

Jacek

Hotel Maggi-Rogoźno - Wesele | 31.07.2011

Witamy wszystkich odwiedzających strony poświęcone pracy Michała. Jesteśmy świeżo po uroczystości naszych zaślubin. Dzieki oprawie muzycznej jaką przygotował prowadzący ten ważny dla nas dzień był taki jak sobie wymażyliśmy, jak by powiedział ktoś....cud miód i orzeszki. Reasumując:Michał dziekujemy za wszystko co było twoim dziełem.Nie polecać ciebie znajomym i czytającym twój blog było by najwiekszym grzechem na świecie. Po prostu było REWELACYJNIE !!!!!!! Pozdrawiamy i jeszcze raz wielkie dzięki.

Agnieszka i Damian

Kawiarnia Delicjusz w Dawnym Zborze Kalwińskim -Su - Wesele | 10.07.2011

Wesele było rewelacyjne, szaleństwa na parkiecie do rana, pełen profesjonalizm, świetne wyczucie gustów muzycznych, no i bardzo sympatyczne usposobienie:) a hulajnogi i taniec z gwiazdami to strzał w dziesiątkę:) Zdecydowanie POLECAMY i serdecznie pozdrawiamy!!!

Marta i Maciej

Hotel Atrium-Puszczykowo - Wesele | 06.07.2011

Gorąco polecamy!!Wybraliśmy Michała polegając tylko na opiniach z internetu no i się nie zawiedliśmy!! Super poprowadził nasze wesele, wszyscy goście bawili się na parkiecie, a najlepiej my!!:)Serdecznie dziękujemy za niezapomniane wesele:)

Ania i Paweł

Pałac Iwno - Wesele | 27.06.2011

Musze przyznać że 1 raz spotkałam sie z dj-em na weselu, ale jestem mile zaskoczona, bo podobało mi sie bardzo. no hulajnogi, rewelacyjny pomysł, taki oryginalny. :)

Dagmara

Restauracja na Skarpie - Wesele | 04.06.2011

nasze wesele było najlepsze na jakim w życiu byliśmy! Michał jest DEBEŚCIAK! Ma świetny kontakt z gośćmi, potrafi zagrać tak,że cały parkiet rusza do tańca! Nikt nie siedział i młodzi i starzy, bez wyjątku na parkiecie! Polecamy wszystkim, którzy nie są zdecydowani!!!My braliśmy trochę w ciemno, bo bez spotkania ale BYŁO REWELACYJNIE!Ludzie gratulowali nam i mówili, że opłacało się ściągać Michała z Poznania :)Hulajnogi zrobiły furorę a ja byłam bardzo zaskoczona maszyną do baniek :D na pierwszym tańcu! SUPER, SUPER i jeszcze raz super!

Monika i Damian

Restauracja One p.m. Warszawa - Wesele | 23.05.2011

Osiemnastka naszej córki.Jak zwykle nie zawiedliśmy się na Michale! Wszyscy goście

Katarzyna i Piotr Mocha

Restauracja Malibu Sękowo - Urodziny | 17.05.2011

DJ Jerzman to osoba o niebywale pozytywnym usposobieniu i pomimo, że poznałam go dosłownie kilka dni przed weselem na samej imprezie czułam jakbym znała go latami. Nie zmieniłabym absolutnie niczego!!!Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem Dj-a to nie wahajcie się ani chwili! Profesjonalista i przede wszystkim niezmiernie miła i pozytywna osoba. Goście na naszym weselu zgodnie orzekli, że bez niego wesele nie byłoby takie samo!Jeśli chodzi o muzykę to byłam pod wielkim wrażeniem tego, że potrafił spełnić niemal każde życzenie muzyczne.Polecam i jeszcze raz polecam!!!!

Monika Wicher

La Paloma-Puszczykowo - Wesele | 02.05.2011

Piętnasta Rocznica SlubuDzięki Panu Michałowi nasza rocznica ślubu była bardzo udana- nasi goście do dzisiaj ją wspominają. Dodam, ze na imprezie byli goście w różnym wieku-od rocznych maluchów do dziadków- i wszyscy świetnie się bawili. Za tydzień wyprawiamy osiemnastkę naszej córki- wybór DJ-a był oczywisty! Już nie możemy się doczekać! Pozdrawiam

Katarzyna Mocha

Club Stodoła Sękowo - Jubileusz | 29.04.2011

Dzięki Michałowi nasza impreza absolutoryjna była rewelacyjna! Potrafi trafić w gust muzyczny wszystkich uczestników zabawy i sprawić, że nie schodzą z parkietu. Pełen profesjonalizm!!! A do tego jest przesympatyczną i zawsze uśmiechniętą osobą. Michał-Wielkie dzięki za miłą współpracę i znakomitą zabawę!

Ania

"MTP Poznań, restauracja ""Smaki i Aromaty""" - Bal absolutoryjny | 22.04.2011

Moje okrągłe urodziny :-)Michała znalazłam w Internecie i zdecydowałam się na współprace na podstawie opinii jakie tu znalazłam. Teraz mogę dodać swoją-REWELACJA!!! DJ spełnił wszystkie oczekiwania jakie miałam i do tego wyśmienicie zabawiał gości-muzyka zmieniała się na każde życzenie-repertuar? nie było szans aby czymś Michała zaskoczyć. Przesympatyczny człowiek-PROFESJONALISTA!Bardzo dziękuje za doskonałą zabawę w swoim imieniu i wszystkich moich gości.Gorąco polecam. Beata

Beata

Restauracja Fart Poznań - Urodziny | 17.05.2011

W lutym zorganizowaliśmy imprezę firmową dla 450 osób, klimat filmowy. Michał prowadził imprezę i zrobił to doskonale. Goście nie schodzili z parkietu do ostatnich minut imprezy i bawili się wyśmienicie. Gorąco polecam!!

Paulina

Iglica - Impreza firmowa | 27.03.2011

Długo przygotowywałam się do tej imprezy. Zależalo mi, aby moi goście spędzili czas miło i przyjemnie. Dlatego właśnie zdecydowalam się na usługi pana Michala-wiele słyszałam o jego profesjonaliźmie i niezwykłej umiejętności zabawiania gości. I rzeczywiście, nie zawiodłam się. Wszyscy bawili się rewelacyjnie, pan Michał był otwarty na propozycje moje i moich gości. Umiejętnie dopasował rodzaj muzyki do wieku, gustu i temperamentu gości, dzięki czemu wszyscy byli bardzo zadowoleni. Do dziś odbieram telefony z ogromnymi wyrazami uznania. Panie Michale-serdecznie dziękuję za fantastyczną zabawę i przemiłą współpracę!

Dominika

Kaźmierz - Urodziny | 09.03.2011

Szukając DJ na organizowane przez mnie bale absolutoryjne, szukałam kogoś, kto zaspokoi gusta wielu uczestników, zachowa poziom muzyczny, sympatycznie się uśmiechnie i zagada do uczestników. Nie chciałam konferansjera rodem z lat 80-tych, ale pełnego profesjonalizmu DJ, który ubierze w dźwięki i porwie do tańca jak najlepsza orkiestra. To wszystko znalazłam u Michała-pełen profesjonalizm, oprawa muzyczna oraz światła na najwyższym poziomie, do tego sympatyczna i miła współpraca. Polecam!

Agnieszka

Poznan i okolica - Bal absolutoryjny | 06.02.2011

Gorąco polecamy Michała. Kilka miesięcy przed własnym weselem bawiliśmy się na weselu przyjaciół, gdzie imprezę prowadził Michał. Po tym wydarzeniu nie mieliśmy żadnych wątpliwości do kogo się odezwać organizując własny ślub. Michał jest bardzo kontaktowy, elastyczny, ma głowę pełną pomysłów i przede wszystkim niesamowitą skuteczność. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś się źle bawił na granej przez niego imprezie. Zarówno muzyka, zabawy, jak i styl prowadzenia imprezy jest bardzo pozytywny i na bieżąco dostosowywany do sytuacji panującej na parkiecie. Jeszcze raz bardzo polecamy i dziękujemy za wspaniałą imprezę tydzień temu :P.

Marta i Michał

Środa Wielkopolska - Wesele | 23.01.2011

Bardzo polecamy!!! Michał świetnie poprowadził nasze nietypowe wesele, zabawy, oczepiny, a pomiędzy odliczanie i powitanie Nowego Roku oraz muzyka świetnie dobrana do gości. Michał spełnił nasze oczekiwania oraz wszystkie muzyczne życzenia naszych gości:) Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :D

Daria i Darek

Iwno-31.12.2010 - Wesele | 08.01.2011

Jak najbardziej polecamy!!!Wesele wyszło super... dopasowana muzyka do gości... także parkiet pełny aż do 7 rano :)Professional DJ Dzięki Michał :) Pozdrawiamy

Remik i Kasia

Kostrzyn nad Odrą-Hotel Bastion - Wesele | 07.12.2010

Gorąco polecamy tego DJ`a! Pierwszy znaleziony w internecie DJ na nasze wesele-i trafiony! Super impreza, dobrze bawili się zarówno starsi jak i młodsi goście-po weselu każdy sobie chwalił muzykę i prowadzenie całej imprezy. A konkursy były rewelacyjne-największy ubaw podczas wesela!!! Na koniec chcemy dodać, że już zostaliśmy poproszeni przez znajomego o kontakt do DJ`a-to tym bardziej argument, że wodzirej jest profesjonalistą. POLECAMY!

Julia i Michał

Ogród Przysmaków, Chludowo - Wesele | 25.11.2010

Byłem uczestnikiem imprezy firmowej, która odbyła się w listopadzie 2010r. prowadzonej przez Pana Michała, świetna muzyka dopasowana do gustów i wieku ludzi, bardzo bogate zaplecze muzyczne, nie było praktycznie kawałka o który poprosiliśmy aby Pan Michał nie zagrał, profesjonalista w 100% i wieczny sympatyczny uśmiech na twarzy dla wszystkich gości. Polecam na każdą zorganizowaną imprezę!!!

Ryszard

Pałac Kobylniki - Impreza firmowa | 22.11.2010

Dj Jerzmana znaleźliśmy w necie po wielu tygodniach poszukiwań, spotkań i oglądaniu materiałów poglądowych różnych warszawskich DJ (lub pseduo Dj-ów). Mimo odległości Warszawa-Poznań nie było żadnych problemów z komunikacją ani umówieniem spotkania celem dogrywania szczegolów naszej najważniejszej imprezy:) Michał poprowadził imprezę dokładnie tak jak zaplanowaliśmy-pełen profesjonalizm! Jeśli szukacie DJ na swoje wesele-śmiało kontaktujcie się z DJ Jerzmanem

Justyna i Rafał

Warszawa Hotel Intercontinental 25.09.2010r. - Wesele | 20.11.2010

Zdecydowaliśmy się na DJ'a ponieważ chcieliśmy aby piosenki były grane w orginale i abyśmy mogli sobie zażyczyć każdy kawałek jaki tylko chcemy. Michał był dobrym wyborem:) Świetnie prowadził imprezę i trafnie dopierał muzykę. Cudownie bawili się i młodzi i starsi. Wszyscy uznali, że wesele było wspaniałe (najlepsze na jakim byli:), co było zasługą także DJ'a.Bardzo dziękujemy!Basia i ŁukaszPs. Dzięki za dużo dymu na nogi podczas pierwszego tańca:)

Basia i Łukasz

Budziejewo - Wesele | 12.11.2010

Dj Jerzmana znaleźliśmy w necie po wielu tygodniach poszukiwań, spotkań i oglądaniu materiałów poglądowych różnych warszawskich DJ (lub pseduo Dj-ów). Mimo odległości Warszawa-Poznań nie było żadnych problemów z komunikacją ani umówieniem spotkania celem dogrywania szczegolów naszej najważniejszej imprezy:) Michał poprowadził imprezę dokładnie tak jak zaplanowaliśmy-pełen profesjonalizm! Jeśli szukacie DJ na swoje wesele-śmiało kontaktujcie się z DJ Jerzmanem

Justyna i Rafał

Hotel Intercontinental Warszawa 25.0' - Wesele | 11.11.2010

Przed weselem, wiele osób ze zdziwieniem pytało nas-""to nie będzie orkiestry?"". Po weselu z kolei, najczęstszym pytaniem było-""gdzie znaleźliście tego świetnego Dj-a?"".Dj Jerzman, bo o nim mowa-""nasza orkiestra"", zapewnił fantastyczną zabawę nam, a przede wszystkim naszym gościom. Odpowiednio dobrana muzyka powodowała, że nikt nie podpierał ścian, a wszystkie pokolenia wspólnie bawiły się na parkiecie. Zabawy proponowane przez Michała, rozkręcały najbardziej zatwardziałych gości. Cała impreza była poprowadzona z odpowiednim wyczuciem chwili były momenty śmieszne, wzruszające, był czas na zabawę i odpoczynek. Umiejętności interpersonalne Michała, jego otwartość i osobowość w połączeniu z profesjonalnym sprzętem, spowodowały że nasze wesele było wyjątkowe i niezapomniane, za co mu serdecznie dziękujemy. Polecamy każdej niezdecydowanej parze!Pozdrawiamy :)

Magdalena i Kordian

NA SKARPIE Obrzycko 29.10.2010 - Wesele | 03.11.2010

Byłem uczestnikiem dużej imprezy firmowej we Włościejewkach gdzie prowadził Pan Michał, chciałbym wystawić mu jak najlepszą opinię za profesjonalizm, a także energię i cierpliwość dla wszystkich gości... Muzyka rewelacyjna idealnie dobrana pod ludzi, o sprzęcie nie muszę wspominać, że był bardzo wysokiej klasy gdyż można sobie na stronie Pana Michała zobaczyć czym dysponuje i poczytać jeśli się ktoś troszeczkę zna. Jeszcze raz gorąco polecam wszystkim wymagającym klientom.

Jarek

Włościejewki - Impreza firmowa | 20.10.2010

Chcielibyśmy na wstępie podziękować Michałowi za świetną imprezę! Bardzo profesjonalne prowadzenie wesela! Dobór muzyki, i konkursy zabawne! Goście byli zachwyceni naszym DJ-em ! Jeszcze raz dzięki Michał! Pozdrawiamy i polecamy!

Aga i Bartek

Piotrowo-Pod kaczorem - Wesele | 08.10.2010

Od pierwszego kontaktu mieliśmy wrażenie, że powierzamy nasze wesele w dobre ręce. Nie zawiedliśmy się. Impreza była poprowadzona tak, jak to sobie wymarzyliśmy. Totalnie wyczuł nasz gust muzyczny i zagrał muzykę przy której bawiliśmy się do rana- konieczne było przedłużenie wesela :). Goście jeszcze dziś wspominają dj'a. Bardzo dziękujęmy, że przyczyniłeś się do tego, że był to najszczęśliwszy dzień w naszym życiu. Pozdrawiamy.

Justka i Sobi

Poznań-Oaza - Wesele | 07.10.2010

Bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy,nasi goście byli bardzo zachwyceni i polecali tak jak i my Dja Jerzmana innym osobom-warto Go brać w ciemno:)wie co robi i zna się na tym.Potrafi dopasować muzykę do każdego gustu,a zabawa z hulajnogą była świetna.Będziemy długo te wesele wspominać.Chcemy Ci gorąco podziękować za poprowadzenie naszego wesela!!!pozdrawiamy no i polecamy:)

Agnieszka i Paweł

14.08.2010r. - Wesele | 30.09.2010

Minął dokładnie miesiąc od naszego wesela, ale nadal jesteśmy pełni wrażeń. Dj Jerzman poprowadził imprezę wzorowo, NIE MA rzeczy do której moglibyśmy się doczepić.Goście wypytywali o niego i gratulowali nam wyboru.Potrafi rozruszać salę, ma szeroki repertuar muzyczny oraz co ważne-urok osobisty. Zabawy były wesołe i konkretne. A do tego jego głos-jak prowadzący z radia :) Naprawdę gorąco polecamy !!! Dj Jerzman`ie-a Tobie dziękujemy za udane wesele.

Hanna i Michał

Szamotuły - Wesele | 21.09.2010

Jesli jestes na tej stronie bo zastanawiasz sie czy skontaktowac się z tym DJem w sprawie Twojego wesela-to dzwoń albo pisz byle szybko!!!. I trzymaj kciuki żeby miał wolny termin!!!Nasze wewsele było dzięki Niemu SUPER.Świetnie prowadził imprezę, rozruszał wszystkich bez względu na wiek i upodobania muzyczne a zabawy jakie przygotował dla gosci były rewelacyjne. Jest profesjonalny a do tego z poczuciem humoru (przy organizowaniu wesela w piątek 13ego było to istotne :).Rodzina nie mogła się Go nachwalić i wszyscy bawili się do rana. Jeszcze raz dziekujemy i gorąco wszystkim POLECAMY.

Gosia i Paweł

Marzymięta - Wesele | 04.09.2010

cześć, chciałem baaaaardzo podziękować za super Wesele Michałowi. Impreza była na poziomie, goście świetnie sie bawili, muzyka super. Michał super poprowadził nasze wesele !!! Michał, dzieki!!!!

Tamara i Kuba

Dakowski Dwór - Wesele | 23.08.2010

Choć od naszego wesela minął ponad miesiąc nadal pamiętamy wspaniałą zabawę jaką tego dnia zapewnił nam Dj Jerzman !! Nagłośnienie, oświetlenie, konkursy, dosłownie wszystko było na najwyższym poziomie. Doskonały dobór utworów sprawił,że goście praktycznie nie schodzili z parkietu. My sami również bawiliśmy się świetnie. Warto dodać,że Michał jest osobą niezwykle sympatyczną, kreatywną,a przy tym bardzo kulturalną. My bez wahania wybralibyśmy Dj Jerzmana po raz drugi :) Dziękujemy i polecamy !!

Asia i Maciej

Pensjonat Zacisze -Poznań/Plewiska - Wesele | 19.08.2010

Bardzo dziekujemy za wspaniale prowadzenie imprezy! Muzyka byla wspaniala, swiatla rowniez i stworzyles niesamowita atmosfere na naszym weselu! Bardzo Ci dziekujemy i POLECAMY wszystkim ! Dostaniecie dokladnie to o czym marzyliscie za naprawde dobra cene!SUPER!

Gosia i Wojtek Pawelscy

Brodniczka (kolo Zabna) - Wesele | 17.08.2010

Bardzo serdecznie dziękujemy za wspaniała zabawę. Podobno nasze wesele, które odbyło się 07 Sierpnia 2010, przebiło 20 wcześniejszych(!!!), na których byli nasi goście.Dziękujemy jeszcze raz za profesjonalizm, możliwość dialogu i niezapomniana imprezę! Polecamy!!!!

Dominika i Robert

Atrium-Puszczykowo - Wesele | 15.08.2010

No po prostu genialnie. Tak w skrócie można opisać wesele prowadzone przez DJ Michała. Co prawda lekko się obawiałem imprezy weselnej, na której zamiast kapeli, gra DJ, jednak dzisiaj, świeżo po, stwierdzam, że moje obawy były bezpodstawne. Impreza prowadzona profesjonalnie, muzyka dobrana tak, że każdy, bez względu na wiek mógł znaleźć coś dla siebie. Gry i zabawy zorganizowane koło północy po prostu wciągały wszystkich.Jak dla mnie pełen profesjonalizm. Tak trzymać!

Łukasz

Puszczykowo - Wesele | 08.08.2010

DjJerzman przekonał nas swoją charyzmą,kreatywnością i uśmiechem.Wesele odbyło sie 30.07.2010 i z całą przyjemnością możemy napisać że wybór był w 100% trafny!!P.Michał wstrzelił sie w gusta i młodszej,i starszej młodzieży:). Impreza była nieziemska.Wielki ukłon również za super stronę internetową i świetny kontakt z p.Michałem.Polecamy!!!!

Ilona i Darek

Koziegłowy - Wesele | 07.08.2010

Z pełnym przekonaniem możemy polecić Michała jako wymarzonego Dj'a szczególnie dla osób, które chcą mieć wesele ""na poziomie"" a zarazem sprawić, by zapadło ono gościom w pamięć na dłuuugie lata:). Podejście Michała do tematu jest w pełni profesjonalne: rzetelne i bardzo konkretne. Widać, że doskonale wie co robi, umie to robić i robi to na prawdę dobrze.Jeszcze raz dziękujemy za rewelacyjne poprowadzenie naszego wesela i choć minęły już od tego czasu ponad 3 miesiące, nadal jesteśmy pewni, że nic byśmy nie zmienili w tej imprezie, co więcej, gdybyśmy robili kiedyś drugie wesele, bez wątpienia znów byś na nim grał:)

Gosia i Michał

"Smakosz" Skórzewo - Wesele | 31.07.2010

Pan Michał grał na naszym weselu w dniu 2 października 2009 r. w Iwnie. Przyznać należy, iż wszystko poszło świetnie. Kontakt nawiązaliśmy dzięki niniejszej :-) Pozdrawiamy i dziękujemy stronie i już podczas pierwszego spotkania mieliśmy okazje stwierdzić iż mamy do czynienia z profesjonalistą (w pełni uwzględniającym nasze zdanie co do przebiegu imprezy, wyboru muzyki, zabaw, itd. a jednocześnie podpowiadający nam pewne szczegóły, co do których nie mieliśmy wcześniej większej wiedzy). Od początku wiedzieliśmy iż jest to wybór dobry, więc nie zwlekaliśmy z angażem. M.in. dzięki świetnemu doborowi muzyki i kolejności granych piosenek, stworzona została wyjątkowa atmosfera, którą nie tylko zachwalaliśmy my jako Państwo Młodzi, ale również pod wrażeniem której byli wszyscy nasi goście. Jedyny żal taki, iż w tym roku Pan Michał niestety nie miał wolnego terminu by zagrać u naszych znajomych (obecnych podczas naszego wesela, którzy również nie mieli wątpliwości do kogo skierować swe kroki)... Dlatego też z lekką obawą wybieramy się na to wesele.... Choć z drugiej strony, polecił on swego znajomego, więc jeśli choć w połowie zaprezentuje się on jak pan Michał, nikt nie powinien narzekać

Maciej i Magda

Iwno - Wesele | 28.07.2010

Pan Michał grał na naszym weselu 26.09.2009, wybór Dj-a był strzałem w dziesiątkę! Pełen profesjonalizm,bardzo dobra organizacja.Goście bawili się wyśmienicie,do tej pory wspominają super zabawę! Gorąco polecamy Dj-a Jerzmana!

Marta i Paweł

Środa Wlkp. - Wesele | 26.07.2010

Pana Michała znaleźliśmy przez internet,mieliśmy obawy,ale po pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy ,że jest to osoba,której szukaliśmy.Zrobił na nas wrażenie,jest zorganizowany , konkretny , posiada wiele wspaniałych pomysłów , ma ogromne doświadczenie.W dniu wesela potrafił zabawić starszych i młodych,ludzie się śmiali i tańczyli,spełniał każde życzenia muzyczne od Disco Polo aż po Michaela Jacksona.Goście wyszli bardzo zadowoleni.Dzięki Panu Michałowi nasze wesele udało się w stu procentach. Nigdy nie zapomnimy tego dnia,można powiedzieć ,że DJ JERZMAN to był strzał w dziesiątkę.Gorąco polecamy !!! Dziękujemy i gorąco pozdrawiamy :)

Kinga i Jacek

Chludowo k. Poznania - Wesele | 26.07.2010

Baaardzo serdecznie polecam Pana Michała!!!:)) Jest naprawdę profesjonalistą! Gra fantastycznie, to przy czym goście się najlepiej bawią:) W 100% współpracuje z ludźmi. Jest doskonale przygotowany! (Angielskie tłumaczenie):) A do tego wszystkiego jest niezwykle kontaktowy i sympatyczny!!:) pozdrawiamy!!

marysia

Białokosz - Wesele | 22.07.2010

Jest to człowiek, który robi to co kocha, pełen profesjonalizm, co ważniejsze wyrozumiałość dla klientów, nawet tych po drinku... świetna muzyka... Praktycznie chyba nie ma rzeczy której by nie zagrał... Polecam w 100%

Damian

Poznań - Impreza firmowa | 19.07.2010

Rewelecajna oprawa muzyczna !!!Profesjonalne podejście do tematu, dobry sprzęt, energia i uśmiech na twarzy... człowiek orkiestra po prostu :) Serdecznie polecamy.

Karolina i Maciej

Poznań - Wesele | 19.07.2010

Pan Michal poprawdzil nasze wesele, ktore mialo miejsce 26/06/10 w Komornikach. Obsluga bardzo profesjonalna, nienaganna prezencja i wielki usmiech na twarzy. Muzyka dobrana do gustow wszystkich gosci niezalaznie od wieku. Goscie z zagranicy do dzisiaj nie zapomna konkursu z hulajnogami.Dziekujemy i polecamy!

Anna i Matthew

Komorniki - Wesele | 18.07.2010

Michał wspaniale poprowadził nasze przyjęcie weselne,pełen profesjonalizm który pokazał w dobrej muzyce no i super pomysłach na zabawę z gośćmi :)Polecamy go gorącą-możecie brać go w ciemno :)Widzę że dla wiarygodności są podawane telefony bardzo proszę 792-102-203 Pozdrawiamy Państwo Młodzi

Renata i Krzysztof Państwo Młodzi :)

Warszawa - Wesele | 18.07.2010

Witam, w pełni polecam DJ, dzięki niemu każdy z naszego wesela wyszedł pełen podziwu i zachwytu, uczynił on z naszego święta naprawdę niezapomnianą chwilę. Wspominając nasze wesele będziemy zawsze powracali do niego. Jeśli chcecie więcej opinii i naszych wrażeń dzwońcie 503 735 231

Łukasz i Natalia | 16.07.2010

Poznań - Wesele

Nasze wesele odbyło się 1.05.2010. Kontakt na Michała znaleźliśmy w Internecie. Od pierwszego spotkania zrobił na nas pozytywne wrażenie. Bardzo sympatyczny i poukładany człowiek. Dobrze zna sprawę organizacji imprez i doskonale się orientuje co i jak powinno być by dobrze się ludzie bawili. Służy radą na każdy temat związany z zabawą. Nasi goście (i my sami) byli zachwyceni weselem i miło nam było słyszeć liczne opinie typu: ""Nigdy nie byliśmy na tak dobrym weselu!"". W czasie zabawy DJ był naprawdę rewelacyjny: mało gadania a dużo dobrego grania. Ze spokojem możemy powiedzieć że POLECAMY jego usługi!!!! Dzięki Michał za organizację naszego wesela:)

Marzena i Michał

Poznań - Wesele | 16.07.2010

Znalazłam Michała przez czysty przypadek i okazał się STRZAŁEM W DZIESIATKĘ! Pomijając tryskający optymizm i wszechobecny uśmiech, na kolana powala profesjonalizm, z jakim podchodzi do zadania. Nie ma znaczenia czy jest to duża impreza, czy jak to było w naszym przypadku spotkanie kameralne. Wszystko zapięte na ostatni guzik. Goście do dziś wspominają naszą Rocznicę Ślubu, a to wszystko za sprawą Michała właśnie. Dziękujemy i polecamy wszystkim!!!

Asia i Artur

Poznań - Jubileusz | 16.07.2010

Witam,Nasza impreza odbywała się 08.08.2009 r. i dzięki oprawie muzycznej wspominamy ten dzień z dużą przyjemnością. W trakcie organizowania wesela mogliśmy liczyć na dobrą radę, wsparcie oraz uśmiech. Wszystko było wspaniale przeprowadzone, super sprzęt, nienaganna prezencja i uśmiech nie tylko dla Pary Młodej ale również dla wszystkich gości. Nikt nie mógł powiedzieć złego słowa. Muzyka była dobrana do nastroju, nikt nie narzekał na brak ulubionych hitów. Bez zastanowienia polecamy prowadzenie wesela oraz spotkań rodzinnych. Nie ma lepszej osoby do tego typu zadań! Polecamy gorąco Tym, którym zależy na dobrej zabawia i znakomitej muzyce!Pozdrawiamy :) i jeszcze raz dziękujemy za pomoc.

Natalia i Bartosz

Poznań - Wesele | 15.07.2010

Witam, Ten Pan grał u nas wesele 22.05.2010r. w Jeleniej Górze. Wesele na 130 osób. Prowadzenie całej uroczystości na wysokim poziomie, profesjonalizm oraz klasa wszystko w jednej osobie. Muzyka była uzgadniana wcześniej z Nami indywidualnie i oczywiście wszystko było tak jak chcieliśmy. Polecamy tego Dj-a , także tym którzy mają duże wymagania na weselu na pewno ten Pan im sprosta. Polecamy !!!

Dagmara i Wojtek

Jelenia Góra - Wesele | 15.07.2010